Καλοκαιρινοί έρωτες – Ζυγός

Στο δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» εμείς απαντάμε «έρωτας»!

Καλοκαιρινοί έρωτες – Ζυγός

Τι κι αν τελειώνουν τα ευρώ; Έχουμε ακόμη σε αφθονία, τον ήλιο, την θάλασσα αλλά και το θερμό ταπεραμέντο της φυλής. Και το καλοκαιράκι, αν τα βρούμε σκούρα μπορούμε πάντα να αράξουμε στις παραλίες «με σλήπινγκ μπαγκ και με καρπούζι» -όπως λέει το γνωστό άσμα- και τα καρδιοχτύπια να συνοδεύουν τις αστροφώτιστες νύχτες μας.

Greek lovers are not in crisis! Αυτό έγραψε στο κορμί του ένας Έλληνας φίλαθλος στην Πολωνία, δίνοντας το... σύνθημα για να μπούμε όλοι στο ερωτικό κλίμα.

Τι επιφυλάσσουν όμως τα άστρα για τους Ζυγούς τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες;

Αλλάζει η ώρα

αλλάζει κι η χώρα

γιορτή στη Μεσόγειο

Τρελό καλοκαίρι θα ζήσουμε πάλι

η αδρεναλίνη στο κόκκινο φτάνει

τρελό καλοκαίρι θα ζήσουμε πάλι

η κάθε στιγμή μας θα είναι μεγάλη

Αυτό το καλοκαίρι είναι γεμάτο από ξενύχτια και καρδιοχτύπια που έρχονται να άρουν τους περιοριστικούς όρους του Κρόνου και να ενισχύσουν την ανάγκη του Ουρανού για μια νέα ελεύθερη πορεία στον κόσμου του έρωτα και της συντροφικότητας. Ταξιδεύοντας σε νέα μέρη, θα αλλάζετε συχνά την ώρα, θα ξαφνιάζεστε από άγνωστες για εσάς συνήθειες και θα μπείτε ξαφνικά σε μια διαφορετική και ασυνήθιστη δίνη έρωτα.

Κάποιοι από εσάς έχετε ήδη δεχτεί τους περιοριστικούς όρους του Κρόνου ενώ οι γεννημένοι του γ΄ δεκαημέρου ανήκετε σε αυτούς που βρίσκονται ακόμη στον κύκλο της δοκιμασίας και του αυστηρού ελέγχου που πρεσβεύει. Παρά τα μέτρα που θέτει ο Κρόνος, εσείς είστε έτοιμοι να αναζητήσετε τον έρωτα και να ταξιδέψετε πολύ μακριά για χάρη του, αψηφώντας νόμους και κανόνες.

Η πολυαστρία πλανητών στο φιλικό ζώδιο των Διδύμων ευνοεί ταξίδια στο εξωτερικό, διευκολύνει μακρινές μετακινήσεις και προωθεί σχέσεις με πρόσωπα που δεν κατοικούν κοντά σας. Κατά τη διάρκεια αυτών των διαδρομών και των επαφών, ο φτερωτός έρωτας θα σας επισκεφτεί και πολύ πιθανόν να τρυπώσει στην καρδιά σας, ανεβάζοντας τους παλμούς της ερωτικής σας ζωής στα ύψη. Μια ιστορία όμορφη, τρελή και φευγάτη θα αποτελέσει το γαλάζιο οξυγόνο του φετινού καλοκαιριού σας.

Με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον οίκο των σχέσεων οι ανάγκες και οι επιθυμίες σχετικά με μια δέσμευση αλλάζουν εξ ολοκλήρου και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις ξαφνιάζουν και εσάς τους ίδιους. Μπορεί, ως γνήσια παιδιά της Αφροδίτης, να κυλάει στο αίμα σας ο ασίγαστος πόθος για μια ερωτική ένωση που θα σας ταξιδέψει στα ...Ηλύσια πεδία, ωστόσο ο Ουρανός έρχεται και αλλάζει αυτά τα σχέδια ζητώντας ελευθερία, αυτονομία και ανεξαρτησία. Η πρόκληση που σας θέτει είναι να βρείτε το κλειδί που ανοίγει τις προοπτικές για μια σχέση που η συντροφικότητα και η ανεξαρτησία συνυπάρχουν. Οι πρώτοι που θα εφεύρετε, θα σκηνοθετήσετε και θα φέρετε στα φώτα της δημοσιότητας αυτό το εναλλακτικό είδος σχέσης είστε εσείς, οι γεννημένοι τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη.

Τον Ιούνιο το τετράγωνο του Ουρανό με τον Πλούτωνα στις 24 του μήνα είναι μια μεγάλης σημασίας όψη που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωής σας με μια σχέση που πιθανόν δεν θα είναι αποδεκτή από την οικογένεια σας ή θα είναι με ένα πρόσωπο που θα έχει μεγαλώσει και ανατραφεί τελείως διαφορετικά από εσάς.

Παράλληλα, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης μέχρι τις 27 Ιουνίου ίσως δημιουργήσει κάποιες καθυστερήσεις σε ένα φλερτ που μόλις ξεκινάει ή μπορεί να επαναφέρει ένα παλαιότερο στην επικαιρότητα. Παράλληλα, η παρουσία του Άρη που στο δικό σας ηλιακό ωροσκόπιο είναι κυβερνήτης των σχέσεων μέσα στον 12ο οίκο δείχνει πως είτε ότι κρύβετε κάποια σχέση φοβούμενοι τα επικριτικά σχόλια των άλλων είτε ένα αίσθημα έχει λαβώσει τη ψυχή σας και θέλετε χρόνο για να το ξεπεράσετε.

Το πλανητικό σκηνικό γίνεται ακόμα πιο ερωτικό και θυελλώδες τον Ιούλιο που ο Άρης εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο τονίζοντας το μαγνητισμό που εκπέμπετε και βγάζοντας προς τα έξω την επιθυμία να ερωτευτείτε και να βιώσετε τις ερωτικές απολαύσεις. Με τον Ερμή ανάδρομο από τις 15 Ιουλίου έως και τις 8 Αυγούστου στον οίκο που σχετίζεται με τις φίλιες είναι πολύ πιθανόν μια ξεχασμένη ερωτική συνένωση με ένα φίλο να αναθερμανθεί ενώ δεν αποκλείεται άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον να βοηθήσουν ή να εμποδίσουν μια γνωριμία ή ένα φλερτ σας.

Τον Αύγουστο η Πανσέληνος, στις 2 του μήνα, στον οίκο των ερωτικών απολαύσεων, έρχεται σαν ηλιαχτίδα να φωτίσει την ερωτική ζωή και να σας πάει βόλτα στον κήπο των ευχών και των ανθισμένων λουλουδιών. Επιπλέον, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 16 Αυγούστου μπορεί να σημάνει το ξαφνικό τέλος μιας σχέσης αλλά και την ασυνήθιστη πρεμιέρα ενός έρωτα γραμμένου και ραμμένου στα δεδομένα του επαναστάτη Ουρανού. Είτε είναι με άτομο με διαφοράς ηλικίας, χωρισμένο ή σε διάσταση είτε πρόκειται για άτομο αναρχικό, εκκεντρικό ή αντισυμβατικό το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ζήσετε μια σχέση που θα σπάσει τη συνήθεια και θα έρθει κοντά σας με ταχύτητα φωτός.

Οι μέρες που ο έρωτας πιθανόν να σκάσει σαν όμορφο ή απότομο και γιγάντιο κύμα στη ζωή σας είναι γύρω στις: 21 Ιουνίου, 24 Ιουνίου, 5 Ιουλίου, 22 Ιουλίου 2 και 16 Αυγούστου.

Θα κρατήσει ο καλοκαιρινός έρωτας;

Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

Το τραγούδι του καλοκαιριού: Τρελό Καλοκαίρι

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved