Star Stylist 13 Ιουνίου - Μικρά και περίεργα πιασίματα στα μαλλιά για ένα διαφορετικό στυλ

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 13 Ιουνίου - Μικρά και περίεργα πιασίματα στα μαλλιά για ένα διαφορετικό στυλ

Μικρές όμορφες αποδράσεις θα κάνουν την σημερινή ημέρα πιο γλυκιά (όσο γίνεται βέβαια)!

Στα μαλλιά σας η πρωτοτυπία θα παίξει ρόλο. Μικρά και περίεργα πιασίματα στα μαλλιά θα σας δώσουν ένα διαφορετικό στυλ. Μπορείτε να τα φτιάξετε όσο είναι βρεγμένα. Φροντίστε τα αξεσουάρ και τα λουλούδια να μην λείπουν. Διαλέξτε το καλοκαίρι!

Στα νύχια σας διαλέξτε extreme βάψιμο. Μια πολύ καλή πρόταση είναι τα χρώματα. Βρείτε λοιπόν τα πιο έντονα, φωτεινά χρώματα και κάντε πρωτότυπα σχέδια.

Για το μακιγιάζ σας μια πολύ καλή ιδέα είναι το πράσινο με το ροζ. Διαλέξτε φωτεινά πράσινα χρώματα για τα μάτια σας και για να δημιουργήσετε τη γωνία. Στο εσωτερικό του ματιού βάλτε το ροζ. Φυσικά ένα μολύβι σε πράσινη απόχρωση δεν θα έπρεπε να λείπει από τα μάτια σας σήμερα. Για τα χείλια διαλέξτε ένα απαλό lip-gloss σε απόχρωση ροζ.

Η συμβουλή της ημέρας: Μην φορτώνετε τα μαλλιά σας, το πρόσωπο σας και το σώμα σας με προϊόντα. Σε όλα κρατήστε ένα μέτρο.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Κριαρίνες που θα αλλάξουν τελείως κατεύθυνση, οι Διδυμίνες που προσπαθούν να σοβαρευτούν και οι Ζυγίνες που βλέπουν το φως στο τούνελ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved