Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 13/6


Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters οι ξένοι εταίροι ετοιμάζονται για την περίπτωση που η Ελλάδα αποχωρήσει από το ευρώ. Υποτίθεται πως ήδη έχει αποφασιστεί ο περιορισμός των αναλήψεων από τα ΑΤΜ και ο περιορισμός της κίνησης των κεφαλαίων. Η ΤτΕ απάντησε φυσικά πως ««Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν γνωρίζει την ύπαρξη τέτοιων σχεδίων». Απίστευτα θολό το τοπίο, αφού από τη μια πλευρά είναι γνωστό πως ποικίλα κέντρα εξουσίας ασκούν έντεχνες «πιέσεις» στην χώρα μας και πες-πες στο τέλος θα το πιστέψουν κι αυτοί που είναι πεισμένοι ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα τέτοιο. Από την άλλη πλευρά βέβαια ουδείς μπορεί να αποκλείσει αυτό που λέει ο λαός, ότι δηλαδή «ο κερατάς τα μαθαίνει πάντα τελευταίος»!

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής=Σελήνη/Πλούτωνας=Vulkanus/Posidon=Ουρανός/Zeus= Δίας/Kronos

Διανοητικά γρήγορος και άγρυπνος. Γνώση που αποκτιέται και κατανοείται εύκολα. Συζητήσεις που αφορούν την τιμή , την αξιοπρέπεια και την ευπρέπεια. Αστραπιαίες Σκέψεις. Ζητήματα που σχετίζονται με οικονομική ανεξαρτησία και φιλανθρωπία. Ένας πλούσιος, ένας τυχερός και επιτυχημένος διευθυντής. Νόμοι και οδηγίες για τα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα. Η Εθνική Τράπεζα.

Σήμερα μπορείτε να επωφεληθείτε από τις γρήγορες εξελίξεις και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες που ανοίγονται σχετικά με θέματα που σχετίζονται με οικονομικές υποχρεώσεις και συναλλαγές. Αυτοί που θα ενημερωθούν έγκαιρα και σωστά θα είναι εκείνοι που θα πετύχουν και τις πιο συμφέρουσες συμφωνίες ή θα έχουν τα μεγαλύτερα οφέλη.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Στην Ελλάδα ζούμε πολυτελέστερα απ' όσο μας επιτρέπουν τα μέσα μας, πέρα από τις οικονομικές μας δυνατότητες και τις ψυχικές μας ικανότητες. Αυτό ήδη μας δημιουργεί προβλήματα και θα μας προξενήσει μεγάλο κακό» Γιάννης Τσαρούχης

Το τραγούδι της ημέρας: Αντώνης Ρέμος - Κομμένα Πια Τα Δανεικά

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved