13 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

13 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

24 έως 25 Διδύμων

Σύμβολο: «Ένας άνθρωπος που κρατά ένα ανοιχτό βιβλίο»

Ερμηνεία: Πρωτότυπο και σπινθηροβόλο πνεύμα. Ένας άνθρωπος με πάθος για τη μελέτη, για βαθιά μόρφωση και επιστημονική έρευνα. Λίγες, όμως, θα είναι οι ευκαιρίες του για μια εντυπωσιακή οικονομική-κοινωνική επιτυχία σε άλλους τομείς. Κάθε προσπάθεια, εκτός από την επιστημονική έρευνα, κινδυνεύει να μην καρποφορήσει. Γι' αυτό, οι γονείς δε θα έπρεπε να κατευθύνουν τέτοια παιδιά σε πρακτική ή εμπορική καριέρα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Το να ξέρεις τους άλλους είναι ευφυΐα. Το να ξέρεις τον εαυτό σου είναι σοφία. Το να κυριαρχείς στους άλλους είναι ισχύς. Το να κυριαρχείς στον εαυτό σου είναι η πραγματική δύναμη» Λάο Τσε

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας θα είναι τόσο ενδιαφέρουσα, όσο και «πονηρή», γι' αυτό καλό είναι να έχετε μάτια και στην ...πλάτη! Καλείστε δηλαδή να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με πρόσωπα που σας δείχνουν μεν ένα φιλικό προφίλ αλλά στην πράξη δεν κάνουν τίποτε άλλο παρά να «ανακατώνουν» την ζωή σας. Και με δεδομένο πως θα υπάρξουν «επαναφορές» και μια έντονη κινητικότητα στην προσωπική σας ζωή, κάποια στιγμή θα φτάσετε στο να προσπαθείτε να αποδείξετε πως δεν είστε ...ελέφαντες.

Οικονομικά

«Ζόρικη» θα είναι η χρονιά σας από την άποψη του ότι θα χρειαστεί να εγκαταλείψετε κάποιες από τις μέχρι τώρα πρακτικές και επιλογές σας, μένοντας για ένα διάστημα στο ...κενό! Ωστόσο οι προοπτικές σας για κάτι νέο δεν είναι κακές και αν αποφασίσετε πραγματικά να κάνετε ένα θαρραλέο βήμα προς το μέλλον, οι εξελίξεις θα σας δικαιώσουν. Αντίθετα αν επιμείνετε σε παρωχημένα σχήματα, θα χάσετε πολύτιμο χρόνο, χωρίς να πετύχετε το ποθούμενο. Τόλμη λοιπόν χρειάζεστε και όχι «παρωπίδες».

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved