Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 12/6


Μετά την ήττα – συντριβή της Τσεχίας από τη Ρωσία οι Τσέχοι διεκδικούν την πρόκριση στο σημερινό παιχνίδι Ελλάδα – Τσεχία στο Euro 2012 στο Βρότσλαβ. Η Ελλάδα είναι σε πλεονεκτική θέση αφού το άγχος το έχουν οι Τσέχοι , με μια άμυνα ανεπαρκή και ένα κεντρικό δίδυμο που δεν ...στρίβει με τίποτα! Ευχόμαστε ένα ωραίο παιχνίδι και μια νίκη για την Ελλάδα.

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος= Αφροδίτη/Άδης=Βόρειος Δεσμός/Ουρανός= Αδης/Απόλλων

Κάποιος βρίσκεται σε χαμηλή θέση και σε κατάσταση εξάρτησης. Για να ενδώσει κάποιος σε σεξουαλικά ανήθικα προτάσεις (πορνεία). Σεξουαλική αδυναμία του σώματος Για να μπλεχτεί κάποιος ξαφνικά σε κάτι. Ημέρες που φέρνουν πολλά εμπόδια. Το άτομο που χειρίζεται τα απορρίμματα και τα κουρέλια. Το άτομο που εξετάζει την επιστήμη της ιστορίας ή τη γνώση του παρελθόντος.

Σήμερα είναι πολύ εύκολο να μπλέξετε σε καταστάσεις που μπορούν να σας φέρουν σε δυσχερή θέση χωρίς ούτε καν να το καταλάβετε. Εξετάστε προσεκτικά προτάσεις και προτροπές και μη πείτε με ευκολία «ναι». Καλύτερα ξεκινήστε με «όχι» και στη συνέχεια πάρτε το χρόνο που θέλετε για να σκεφτείτε και να αξιολογήσετε πως είναι καλό να κινηθείτε. Αν δεν είστε σίγουροι για κάτι, αρνηθείτε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ένας αφορισμός είναι μια πρόταση που εξαντλεί πλήρως το θέμα της» Robert Brault

Το τραγούδι της ημέρας: EURO 2004 - ΙΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved