12 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

12 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

23 έως 24 Διδύμων

Σύμβολο: «Μια χαρούμενη συντροφιά»

Ερμηνεία: Άνθρωπος ευχάριστος, που ξεχωρίζει σε κάθε παρέα. Του είναι δύσκολο να ζήσει μόνος και η ειλικρίνεια με την οποία εκδηλώνει τη φιλία του, μαζί με την προθυμία να τρέξει για όποιον έχει ανάγκη, θα του χαρίσουν πραγματικούς φίλους σ' όλη τη διάρκεια της ζωής του. Μπορεί ακόμη να έχει επιστημονικό κι ερευνητικό μυαλό, να αγαπά τις καλές τέχνες και τη μουσική αλλά το βασικότερο χάρισμα του είναι η τέχνη της πειθούς.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Αν θες να πείθεις, μίλα για το συμφέρον και όχι για τη λογική» Βενιαμίν Φραγκλίνος

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Το διακύβευμα της χρονιάς είναι το κατά πόσον θα μπορέσετε να ελιχθείτε και να βγείτε αλώβητοι από κακόβουλα σχόλια και ίντριγκες. Αν το «παλέψετε» καλά, θα μείνετε τελικά έκπληκτοι από τον ρόλο κάποιων προσώπων που στα φανερά υποδύονται τον φίλο αλλά πίσω από την πλάτη σας λένε ή κάνουν άλλα. Από εκεί κι ύστερα είναι δεδομένο το ότι βρίσκεστε σε μια μεταβατική φάση και η διατήρηση μιας ισορροπίας στις σχέσεις σας θα είναι εξαιρετικά δύσκολη. Από δυνατές εμπειρίες ωστόσο ...να φαν κι οι κότες!

Οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, η διερεύνηση κάποιων «σκοτεινών» παραμέτρων ή προθέσεων θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με μεγαλύτερη ασφάλεια σε ένα περιβάλλον όπου ο ένας ...σκάβει το λάκκο του άλλου. Και είναι πιθανόν βέβαια, να εγκαταλείψετε μια θέση, είτε ακούσια είτε εκούσια. Σε καθαρά οικονομικά ζητήματα θα υπάρξουν σίγουρα προβλήματα και απώλειες, παράλληλα όμως θα έχετε την ευκαιρία να ξεφορτωθείτε όλα τα «βαρίδια» που σέρνετε για χρόνια. Η απελευθέρωση από τις δεσμεύσεις -έστω και με το ...ζόρι-έχει μεν το τίμημα της αλλά θα μπορείτε πλέον να καταστρώσετε ένα νέο πλάνο, εμπλουτισμένο με τα μαθήματα και τα παθήματα του παρελθόντος. Σε κάθε περίπτωση πάντως αποφύγετε τα ανοίγματα γιατί θα υπάρξουν έκτακτες όσο και απρόβλεπτες υποχρεώσεις ή αβαρίες.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved