Star Stylist 12 Ιουνίου - Διαλέξτε κάτι πρωτότυπο και ασυνήθιστο

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 12 Ιουνίου - Διαλέξτε κάτι πρωτότυπο και ασυνήθιστο

Η ομορφιά σήμερα συνδυάζεται με την δυναμισμό, οπότε εκμεταλλευτείτε το για να κάνετε μια ανάλογη, νεανική εμφάνιση.

Στα μαλλιά σας διαλέξτε κάτι πρωτότυπο και πιο ασυνήθιστο από άλλες φορές. Μια καλή ιδέα είναι η αλλαγή χρώματος. Τώρα όσον αφορά στο χτένισμά σας για όσες έχετε κοντά μαλλιά, φροντίστε η φράντζα σας να πέφτει μπροστά, έχοντας βάρος και το υπόλοιπο μαλλί να είναι επιμελώς ατημέλητο! Μην βάλετε όρια στα μαλλιά σας και αφήστε τα να δείξουν τον δικό τους χαρακτήρα.

Στα νύχια σας μην κάνετε πολλά πράγματα αλλά βάψτε τα. Διαλέξτε πρωτότυπα και εντυπωσιακά σχέδια με πολλά διαφορετικά χρώματα. Το πορτοκαλί, το ροζ, το μπλε και γενικότερα τα έντονα χρώματα είναι αυτά που θα ξεχωρίσουν στην σημερινή ημέρα.

Στο μακιγιάζ σας αν θέλετε να βάλετε χρώμα στο βλέμμα σας διαλέξτε το πράσινο, το μπλε, το πορτοκαλί και το ροζ. Βέβαια, αν σκεφτείτε μια πιο νεανική εμφάνιση, θα ήταν ακόμα καλύτερα. Μόνο μάσκαρα, ρουζ και lip-gloss. Μην ξεχνάτε πως η φυσική ομορφιά δεν μπορεί να αντικατασταθεί από το μακιγιάζ και πολλές φορές είναι το πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Η συμβουλή της ημέρας: Μια καλή σπιτική κρέμα για τον λαιμό γίνεται, όταν αναμείξετε 2 ½ κουτ. μέλι, 2 ½ κουτ. ελαιόλαδο και 2 κρόκους αυγού. Αφήστε την στο ψυγείο για 24 ώρες και μετά απλώστε την στον λαιμό με κινήσεις προς τα επάνω. Όταν περάσουν 20 λεπτά, απλά αφαιρέστε την παραπανίσια κρέμα με ένα χαρτομάντιλο.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Κριαρίνες με πολύ μεγάλο καμάρι και φυσικά τον υπερβολικό παρορμητικό τους, οι Διδυμίνες που όλα για αυτές γίνονται και οι Ζυγίνες που θα νιώσουν κάποια ανακούφιση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved