Καλοκαιρινοί έρωτες – Παρθένος

Στο δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» εμείς απαντάμε «έρωτας»!

Καλοκαιρινοί έρωτες – Παρθένος

Τι κι αν τελειώνουν τα ευρώ; Έχουμε ακόμη σε αφθονία, τον ήλιο, την θάλασσα αλλά και το θερμό ταπεραμέντο της φυλής. Και το καλοκαιράκι, αν τα βρούμε σκούρα μπορούμε πάντα να αράξουμε στις παραλίες «με σλήπινγκ μπαγκ και με καρπούζι» -όπως λέει το γνωστό άσμα- και τα καρδιοχτύπια να συνοδεύουν τις αστροφώτιστες νύχτες μας.

Τι επιφυλάσσουν όμως τα άστρα για τους Παρθένους τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες;

Δε φταίω εγώ, δε φταις εσύ

μπορεί να φταίει το νησί

μας μάγεψε, μας πήρε τα μυαλά

Το μπλε της θάλασσας μεθάει

το άσπρο των νησιών μας πάει

μας έδεσε για πάντα μας κρατάει

Μη μου μιλάς για καλοκαίρια

για ακρογιαλιές και αστέρια

πες μου μονάχα πως κι εδώ το ίδιο μ' αγαπάς

Φέτος, βάζετε μπροστά τη μηχανή, σηκώνετε την άγκυρα και ετοιμάζεστε να σαλπάρετε με ανοιχτά πανιά σε μέρη άγνωστα και ερωτικά που θα γίνουν δρόμος για να ζήσετε τον έρωτα σε φόντο θαλασσί και να γυρίσετε στης πόλης τη σκηνή ερωτευμένοι και συνάμα ζαλισμένοι από μια αγάπη που σε ένα νησί για πάντα κατοικεί.

Τον Ιούνιο ο Άρης στην Παρθένο φορτίζει τις μπαταρίες της ερωτικής επιθυμίας ενώ η Αφροδίτη στους Διδύμους αναταράζει το πρόγραμμα του επαγγελματικού σας προγράμματος μέσα από τυχερές γνωριμίες που ενέχουν ευκαιρίες για να φλερτάρετε και να χαρείτε τον καλοκαιρινό ήλιο του έρωτα. Η ανάδρομη φορά της Αφροδίτης μέχρι της 27 Ιουνίου αλλάζει συνεχώς τα εισιτήρια για το ερωτικό παιχνίδι που πρόκειται να παίξετε με πρόσωπα από το χώρο της εργασίας ενώ δεν αποκλείεται ένα παλαιότερο φλερτ με πρόσωπο επαγγελματικά καταξιωμένο να αναβαπτιστεί. Είτε πρόκειται για ένα ερωτικό παιχνίδισμα που συμπίπτει με την περίοδο αναβάθμισης της κοινωνικής-επαγγελματικής σας ζωής είτε για μια ερωτική ιστορία με μεγάλες φιλοδοξίες οι καλοκαιρινές διακοπές αυτής της περιόδου θα είναι όμορφες, κεφάτες και ξέγνοιαστες.

Ιδιαίτερα ξεχωριστό είναι το τρίγωνο που σχηματίζει ο Άρης με την Μαύρη Σελήνη στον Ταύρο στις 13 Ιουνίου καθώς θα αποτελέσει το ελατήριο για μια παθιασμένη ερωτική σύζευξη για την οποία δεν είναι βέβαιο ότι η λογική σας σκέψη θα προλάβει να επιχειρηματολογήσει, αν είναι έρωτας ή πάθος. Παράλληλα, το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα στις 24 Ιουνίου (επηρεάζει περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι τέλη Αυγούστου – Αρχές Σεπτεμβρίου) προοιωνίζει ριζοσπαστικές τομές στις ερωτικές σχέσεις. Πολύ πιθανόν να γκρεμίσετε ό, τι είχατε χτίσει ή να αναθεωρήσετε τα θέλω σας όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Με τον Ουρανό στον οίκο της σεξουαλικής ζωής βαθιά αρχέγονα ένστικτα σας ωθούν να παίξετε θάρρος ή αλήθεια και να τολμήσετε σχέσεις που στο παρελθόν είτε επικρίνατε είτε οι συνήθειες και οι πεποιθήσεις σας δεν σας επέτρεπαν.

Τον Ιούλιο, με τον Άρη να εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού ίσως αισθανθείτε ότι ξοδεύεστε σε κοινωνικές εκδηλώσεις που δεν σας γεμίζουν ή πιθανόν να βρεθείτε σε ένα δίλημμα όσον αφορά την ερωτική σας ζωή. Από την άλλη, με τον Ερμή ανάδρομο από τις 15 Ιουλίου έως τις 8 Αυγούστου στο ζώδιο του Λιονταριού περασμένες αγάπες, γνωριμίες, επιδιώξεις θα αποτελέσουν κάτι περισσότερο από μια δυνατή θύμηση. Επιστροφές, κρυφές επανενώσεις και μυστικές συζητήσεις θα σβήσουν τις διαχωριστικές γραμμές που είχατε χαράξει και θα σας επαναφέρουν στο προηγούμενο σημείο, προκειμένου να κλείσουν οι ανοιχτοί λογαριασμοί.

Παράλληλα, οι γεννημένοι στις αρχές του πρώτου δεκαημέρου επηρεάζεστε έντονα από την παρουσία του Ποσειδώνα στον οίκο των σχέσεων μέσα από μια αντίθεση που μπορεί να σας παρασύρει να παραθερίσετε σε ονειρικές ερωτικές παραλίες, που θα μεθύσετε με το κρασί του έρωτα και θα χορέψετε το χορό της αισθαντικής αγάπης με ρίσκο να ξυπνήσετε και να μην μπορείτε να αντιληφθείτε ότι το όνειρο τελείωσε. Με την επιστροφή στην πραγματικότητα ο έρωτας της παραζάλης πολύ πιθανόν να σας προκαλέσει έντονο πονοκέφαλο τόσο συναισθηματικό όσο και ψυχικό.

Ο Αύγουστος είναι ένας πλούσιος μήνας σε όψεις και φαίνεται πως οι σειρήνες του έρωτα ηχούν δελεαστικά. Με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στις 10 Αυγούστου κάποιοι από εσάς πολύ πιθανόν να κυριευτείτε από φρενίτιδα ενθουσιασμού για έναν έρωτα που υπόσχεται να σας χαρίζει τον ουρανό και τα αστέρια. Λίγες μέρες αργότερα στις 15 με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ένα πάθος δυνατό και καταιγιστικό με ηφαιστειακή δράση ίσως σφραγίσει στη ζωή μερικών από σας, ενώ στις 16 Αυγούστου με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό όσοι έχετε κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια ίσως κάνετε ένα πείραμα για να ανακαλύψετε μόνοι σας, αν τα ετερώνυμα έλκονται. Η λογική σκέψη, η τελειομανία και ακριβείς κινήσεις δεν θα εμποδίζουν έναν έρωτα να σας παγιδεύσει στα δίχτυα του αλλά σίγουρα θα μπορέσουν έπειτα να σας βοηθήσουν να ξεπλέξετε, αν το πρόσωπο που ερωτευτήκατε πάψει να θυμίζει την αγάπη του καλοκαιριού.

Εν κατακλείδι, αν και θέλετε να ξέρετε που βρίσκεστε και που βαδίζετε, αυτό το καλοκαίρι, το ρευστό αστρολογικό σκηνικό δεν μπορεί να σας δώσει υποσχέσεις παρά μόνο όμορφες ευχές για να βρείτε το μαργαριτάρι της αγάπης μετά το ερωτικό ταξίδι στον ονειρικό βυθό της θάλασσας.

Θα κρατήσει ο καλοκαιρινός έρωτας;

Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

Το τραγούδι του καλοκαιριού: Σοφία Αρβανίτη – Μη μου μιλάς για καλοκαίρια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved