10 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα

10 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του

21 έως 22 Διδύμων

Σύμβολο: «Πουλιά που τσιμπούν σπόρους κελαηδώντας»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ διαθέτει συνήθως έναν ευγενικό, ραφινάτο και κοινωνικό χαρακτήρα. Αγαπά την φύση, την τέχνη, την ηρεμία και προσπαθεί να έχει καλές σχέσεις με όλους. Οι βασικές του αδυναμίες είναι πως δεν μπορεί να αντέξει σε σκληρούς ανταγωνισμούς, η τάση του να εμπιστεύεται εύκολα τους άλλους και οι υψηλοί στόχοι του, που φτάνουν στην ανεδαφικότητα. Ακόμη, η ανάγκη του να μιλά διαρκώς για τα σχέδιά του είναι πιθανόν να «εξατμίσει» την έμπρακτη δημιουργικότητα του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ειλικρινά πιστεύω πως είναι καλύτερα να είσαι αποτυχημένος σε κάτι που αγαπάς, παρά πετυχημένος σε κάτι που απεχθάνεσαι». George Burns

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι προτάσεις και οι ευκαιρίες για μια νέα δυνατή σχέση δεν θα σας λείψουν, μερικές φορές μάλιστα οι πειρασμοί θα είναι εξαιρετικά θελκτικοί ή «εξωτικοί». Το θέμα όμως είναι πως παράλληλα θα δοκιμαστούν και οι αντοχές σας στα νέα ...ήθη που αυτή η σχέση μπορεί να φέρει. Από αυτήν την άποψη η χρονιά σας μοιάζει να είναι περισσότερο μεταβατική, παρά σταθεροποιητική, με εσάς να πηγαίνετε από την κόλαση στον παράδεισο και αντιστρόφως... Αν πάλι έχετε ήδη μια σχέση, φαίνεται πως θα περάσει από ...σαράντα κύματα, με πιθανότερο αποτέλεσμα την διάλυση της. Κρίση θα υπάρξει και για όσες ή όσους διάγουν έναν έγγαμο βίο και όλα θα κριθούν από το αν υπάρχουν γερές βάσεις ή όχι.

Οικονομικά

Η χρονιά σας δεν θα είναι ούτε εύκολη, ούτε συνηθισμένη και καλείστε να κάνετε δεξιοτεχνικούς ελιγμούς μέσα σε ένα άγνωστο ή πρωτόφαντο τοπίο. Οι κοσμικές δυνάμεις σας κατευθύνουν στο να απορρίψετε όσα κάνατε μέχρι τώρα και να βρείτε νέους τρόπους ανεύρεσης πόρων. Σε κάθε περίπτωση το κλειδί της επιτυχίας σας είναι η καλή και διασταυρωμένη πληροφόρηση, που μπορεί να σας προστατέψει από τα χειρότερα αλλά και να σας εφοδιάσει με τον κατάλληλο «χάρτη» σε αυτό το ταξίδι προς το άγνωστο.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved