Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 10/6

«Η επιστημονική γνώση είναι το συγκριτικό μας πλεονέκτημα με το οποίο μπορούμε να βγούμε από την κρίση. Όσο υπάρχει θησαυρός γνώσεων δεν μπορούμε να λεγόμαστε φτωχή χώρα» δήλωσε ο Πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, Γιάννης Μηλόπουλος ενώ η αντιπρύτανης του ΕΜΠ, Τόνια Μοροπούλου, είπε «Σε συνθήκες κρίσης ένα δρόμο έχουμε μόνο, το δρόμο του σχεδιασμού της ανάπτυξης με τρόπο αειφόρο» και επισήμανε ότι δεν εφαρμόζονται από πλευράς της Πολιτείας τα αποτελέσματα της έρευνας που παράγει το πανεπιστήμιο.

Όλα αυτά σε ένα διάλογο που έχει ανοιχτεί μεταξύ της πολιτείας και των ακαδημαϊκών, σε σχέση με την αξιοποίηση του φυσικού πλούτου της Ελλάδος.

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Apollon/Poseidon= Πλούτωνας/Zeus=Αφροδίτη/Poseidon= Δίας/Ουρανός= Κρόνος/Μηδενική Κριού:

Κοινή δραστηριότητα με ανθρώπους που έχουν ίδιο τρόπο σκέψης. Πάσχοντας μαζί. Οι υποχρεώσεις του ιδιοκτήτη. Το στρατιωτικό καθήκον. Οι κανόνες του σπιτιού. Ο προγραμματισμός της οικοκυρικής. Οι θρησκευτικές δραστηριότητες. Ο θρησκευτικός ζήλος. Για να ενεργήσει σύμφωνα με τις πεποιθήσεις, ή την πίστη. Ξαφνικός αρραβώνας. Πραγματοποίηση μιας υπόσχεσης. Παύση της εργασίας. Συνταξιοδότηση. Μηνύματα που σχετίζονται με το τέλος. Αναστολή των εργασιακών δραστηριοτήτων.

Αν πιστεύετε ότι κάτι είναι δυνατό είναι σχεδόν βέβαιο ότι έχετε δίκιο, αν πιστεύετε ότι κάτι είναι αδύνατο πιθανότατα κάνετε λάθος. Έχετε θάρρος και πίστη σε οτιδήποτε κάνετε και θα βγείτε κερδισμένοι.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Είναι η πίστη σε κάτι και ο ενθουσιασμός για κάτι που κάνουν την ζωή να αξίζει να την ζεις» Oliver W. Holmes

Το τραγούδι της ημέρας: Gattaca - Open Your World

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved