Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 9 έως 11 Ιουνίου

Οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα -ευχάριστα ή δυσάρεστα- είναι το μπόνους του Ουρανού, που πασχίζει να μας αποδείξει πως δεν υπάρχουν ούτε κανόνες, ούτε ιεραρχία, ούτε βέβαια «αναμενόμενα αποτελέσματα».

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 9 έως 11 Ιουνίου

Περιπέτεια στο άγνωστο

Από την στιγμή που τόσο ο Ερμής όσο και η Αφροδίτη βρίσκονται υπό την υψηλή εποπτεία των κκ Ουρανού και Πλούτωνα, το σωστό και το πρέπον είναι να προετοιμαζόμαστε για μια βουτιά στα μυστήρια του σύμπαντος, αφού ένα τέτοιο πνευματικό ταξίδι, είναι ότι πιο αθώο μπορούμε να κάνουμε ή να ...υποστούμε το τριήμερο. Η Ατλαντίδα, το Στόουνχεντζ, οι εξωγήινοι, οι χωροχρονικές «σκουληκότρυπες», η παρ' αίσθηση αντίληψη (ESP), πρόσωπα και τόποι με «μαγικές» ιδιότητες και όλα τα ...παράδοξα του κόσμου τούτου, ζητούν -τουλάχιστον- την προσοχή μας. Κι ακόμη για τους πιο «ρεαλιστές», αναγνώσματα και θεάματα με κεντρικό προσανατολισμό την αγωνία, το μυστήριο, την κατασκοπεία, το έγκλημα και φυσικά το ...σεξ!

Όσον αφορά την καθημερινότητα μας, οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα -ευχάριστα ή δυσάρεστα- είναι το μπόνους του Ουρανού, που πασχίζει να μας αποδείξει πως δεν υπάρχουν ούτε κανόνες, ούτε ιεραρχία, ούτε βέβαια «αναμενόμενα αποτελέσματα». Και οι διάφοροι παλαβοί που εμφανίζονται αίφνης από το πουθενά, μας κάνουν να σκεπτόμαστε ότι κακώς τελικά δεν σπουδάσαμε ψυχιατρική και γι' αυτό η ζωή μας τιμωρεί θυμίζοντας μας πως «το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον».

Ο δε Πλούτωνας, πασχίζει επίμονα να μας διορθώσει την χαζοχαρούμενη διάθεση μας με ειδήσεις σαν αυτές που βλέπουμε καθημερινά στα δελτία ειδήσεων. Ποικίλα ακούσματα επαναφέρουν στο προσκήνιο το γνωστό «μην πυροβολείτε τον αγγελιοφόρο», έλα όμως που πολλές φορές είναι δύσκολο να μην ξεσπάσεις την οργή σου στον ...γκαντέμη!

Σε δημιουργικό επίπεδο πάντως, οι ...Ουρανοπλουτωναίοι μας καλούν να ψάξουμε, να ανακαλύψουμε ότι μπορεί να κρύβεται «πίσω από τις λέξεις», να αποκρυπτογραφήσουμε άγνωστους κώδικες και να εντρυφήσουμε στην «Θεωρία του Χάους» ή σε αυτήν των Καταστροφών!

Και για να εμπεδώσουμε την θεωρία, απαιτείται μια άμεση εφαρμογή. Με το σύνθημα «διαγραφή εδώ και τώρα» σβήνουμε ίχνη, αρχεία και μνήμες που μας δίνουν στα νεύρα ή μας θυμίζουν πρόσωπα και πράγματα που κανονικά θα έπρεπε να είχαν πάει προ πολλού «στον αγύριστο». Κάλλιο αργά, παρά ποτέ...

Φυσικά ή όποια έρευνα μπορεί να γίνει και σε μια απόλυτα ρεαλιστική βάση κι εδώ είναι που τα κινηματογραφικά-λογοτεχνικά σενάρια αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά στην καθημερινότητα μας.

Πρώτα απ' όλα αφού όλοι έχουν ...δικαίωμα στην παρακολούθηση και το ψαχούλεμα, για να προλάβουμε το κακό ξεκινάμε από τα εισερχόμενα στο pc ή τα μηνύματα στο κινητό, εννοείται όχι τα δικά μας... Η απίστευτη ηδονή του να πιάνεις στα πράσα τους «μπαγασάκους», εμπλουτίζεται άμεσα με υποψίες, ζηλόφθονες σκέψεις ή εκδικητική μανία που θα μας συντροφεύουν για καιρό στο μακρύ και μοναχικό -πλέον- ταξίδι της ζωής μας.

Μπορούμε βέβαια να βρεθούμε και στον άχαρο ρόλο του θύματος, τραβώντας πάνω μας το μάτι του «Μεγάλου Αδελφού», που μας τηρά πάντα «για το καλό μας», μήπως δηλαδή ξεστρατίσουμε από τα συμφωνημένα και χαθεί ο έλεγχος. Πολλά ζευγάρια μάτια υπάρχουν επίσης πίσω από τις γρίλιες, αχόρταγα και περίεργα, έτοιμα να μας ...ματιάσουν αλλά και να αποτυπώσουν πληροφορίες και υλικό χρήσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο και μη. Το ξέρουμε, ακόμη κι αν δεν ακούμε τα απαξιωτικά «τς τς τς», ακόμη κι αν δεν βλέπουμε το χαρακτηριστικό κούνημα του κεφαλιού. Ξέρουμε επίσης και τις απόκρυφες διαδρομές των πληροφοριών που βέβαια δίνονται πάντα «με καλή πρόθεση». Αχ αυτοί οι «καλοθελητές»!

Παράλληλα τα νυχτοπερπατήματα, μπορεί να μας φέρουν μπροστά σε άγνωστες όσο και «περίεργες» καταστάσεις, συνάμα δραματικές, απρόβλεπτες και ...σουρεαλιστικές! Και πάλι γνωρίζουμε πως βγάζοντας απρόσεκτα ένα πάκο χαρτονομίσματα από την τσέπη μας βοηθάμε τον πτωχό περιθωριακό να επικεντρωθεί στον επιούσιο του, χωρίς να χάνει χρόνο σε άσκοπες αναζητήσεις. Μπορούμε ακόμη να θρέψουμε τα όνειρα και τις ελπίδες κάθε ηδονοβλεψία ή του «σάικο» της γειτονιάς μας, που «καρφώνεται» λιγούρικα σε ένα αποκαλυπτικό μπούστο. Ήδη μέσα στο μυαλό του έχει καταστρωθεί ένα έξυπνο σενάριο για το πως θα μπορέσει να ιδιοποιηθεί αυτό το απρόσμενο πλεονέκτημα.

Η περιπέτεια μας μπορεί να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα αν ταξιδεύουμε. Χωρίς φώτα, με χαλασμένα ηλεκτρικά και τις άγνωστες σκιές να μας περιτριγυρίζουν, το σκοτεινό δάσος δείχνει να είναι μια ιδανική επιλογή, αν θέλουμε να εμπλουτίσουμε τα απομνημονεύματα μας με κάτι που να αξίζει πραγματικά!

Κλείνοντας, δεν μπορώ να παρακάμψω τον όμορφο κόσμο του διαδικτύου, που παίρνει σάρκα και οστά μέσα από το αγαπημένο μας pc. Βροχή πέφτουν οι «αμαρτωλές» προτάσεις για δωρεάν «γαργαλιστικό» θέαμα -ας προσέξουμε λοιπόν την πρόσβαση των παιδιών- βροχή όμως και οι «Δούρειοι ίπποι» ή ακόμη χειρότερα τα φαινομενικά αθώα μηνύματα που καταλήγουν στο γνωστό «χε, χε, ο υπολογιστής σου θα αυτοκαταστραφεί σε 10 δευτερόλεπτα». Προσοχή λοιπόν τι αρχεία κατεβάζουμε, τι ανοίγουμε και σε ποιούς ιστότοπους μπαίνουμε.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι προορίζονται να ζήσουν πρώτοι την περιπέτεια στο άγνωστο, μαζί τους όμως συνταξιδεύουν και όσοι Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες έχουν γεννηθεί στο μέσον περίπου του κύκλου τους (15η ημέρα-μοίρα).

Όσο για τους υπόλοιπους, μπορεί να είναι από θεατές μέχρι πρωταγωνιστές, ανάλογα με το εισιτήριο που έχει «κοπεί» στον γενέθλιο χάρτη τους.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved