9 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
9 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

20 έως 21 Διδύμων

Σύμβολο: «Ένας παίκτης ομάδας, που θέλει να τα κάνει όλα μόνος του»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ διαθέτει έναν δυναμισμό που είναι δίκοπο μαχαίρι. Είναι εργατικός, ιδιαίτερα όταν έχει βάλει κάποιον δύσκολο στόχο, αγαπάει τα σπορ αλλά το ανταγωνιστικό του πνεύμα μπορεί να τον κάνει να χάσει πολλές ευκαιρίες στη ζωή του, μένοντας τελικά σε «δεύτερο πλάνο».

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Βελτιώνουμε τους εαυτούς μας με νίκες που επιτυγχάνουμε επί του εαυτού μας. Πρέπει να υπάρχει ανταγωνισμός και πρέπει να νικούμε» Edward Gibbon

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Οι ουρανοί «δείχνουν» την έξοδο από μια σχέση που τελικά αποδεικνύεται «λίγη» για εσάς και το ζητούμενο βέβαια είναι να προχωρήσετε μπροστά, αφήνοντας πίσω το παρελθόν. Διαφορετικά, υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να «κολλήσετε», κυνηγώντας την ...ουρά σας! Φυσικά υπάρχει και η ήπια εκδοχή της επαναδιαπραγμάτευσης αλλά με τον Άρη να διαφεντεύει την ζωή σας, κάθε συμβιβασμός είναι δύσκολος. Όσον αφορά ένα νέο πρόσωπο που μπορεί να μπει στη ζωή σας,, φαίνεται πως πρόκειται να ζήσετε πολύ έντονες στιγμές από την καλή αλλά και από την ...ανάποδη!

Οικονομικά

Οι απώλειες δεν θα λείψουν σε μια χρονιά που καλείστε να υπερασπιστείτε ακόμη και τα αυτονόητα. Παράλληλα όμως θα βρεθείτε και στην θέση του κυνηγού, που κραδαίνει θριαμβευτικά ένα σπάνιο όσο και δύσκολο «θήραμα». Το ρίσκο μπορεί να σας «βγει» και αξίζει τον κόπο να επιχειρήσετε το ...αδιανόητο, έχοντας γνώση βέβαια ότι δεν είναι κάθε μέρα τ' Αγιαννιού! Δυνατό σας σημείο είναι οι δημόσιες σχέσεις και η επαφή με σημαίνοντα πρόσωπα μπορεί να συμβάλλει καταλυτικά στην προώθηση των σχεδίων σας.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved