Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 9/6

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την Ελλάδα. Αφήνει στη δεύτερη θέση τη Ρουμανία και στη συνέχεια την Ισπανία και την Ιταλία. Πού; Σύμφωνα με μια έρευνα της Transparency International, η Ελλάδα έχει τα σκήπτρα της διαφθοράς στην Ευρώπη, αφού το 88% των Ελλήνων δεν εμπιστεύονται το διοικητικό μηχανισμό της χώρας και πιστεύουν ότι τα κόμματα είναι βουτηγμένα στη διαφθορά. Μάλιστα υπήρχε και ερώτημα αν είναι διεφθαρμένα ή ...πολύ διαφθαρμένα. Όπως λέμε «ολίγον έγκυος»... Πάντως και αυτή η έρευνα αποτελεί ένα επιπλέον άσσο στο μανίκι αυτών που πιέζουν την Ελλάδα να δεχτεί τα σκληρά μέτρα για να «διορθωθούμε».

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη= Άδμητος/Μηδενική του Κριού= Ερμής/Πλούτωνας= Ήλιος/Κρόνος

Ο ψυχικά αναίσθητος. Κρύο αίμα. Χωρίς συναίσθημα. Προσδοκίες για τους ανθρώπους τους οποίους κάποιος μπορεί να εμπιστευθεί ή να ζήσει μαζί τους αρμονικά. Νέες αρμονικές επαφές και γνωριμίες που οδηγούν στο μονοπάτι της αγάπης. Ενδοιασμοί σχετικά με την αγάπη. Ηθικές αντιρρήσεις για ορισμένες ενέργειες. Περιορισμοί και δυσκολίες γύρω από την αγάπη. Ασθένεια που μεταδίδεται από γυναίκα. Το συναισθηματικό τέλος.

Ένα λεπτό είναι σήμερα αρκετό για να συμπαθήσετε ή να ερωτευθείτε αλλά ολόκληρη η μέρα δεν θα είναι αρκετή για να ξεχάσετε. Συνεχίστε να προχωράτε και να βαδίζετε μπροστά σε πείσμα των φόβων σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Μια αγάπη, μια καριέρα, μια επανάσταση. Τόσα πράγματα που αρχίζει κανείς αγνοώντας την έξοδο» Jean Paul Sartre

Το τραγούδι της ημέρας: Matthew Fisher - Why'd I have to fall in love with you

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved