Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 8/6

Ευρώπη δύο ταχυτήτων προωθεί η Άγκελα Μέρκελ για το καλό μιας πολιτικά και δημοσιονομικά ενωμένης Ευρώπης, μιας και κάποιες χώρες δεν μπορούν να ακολουθήσουν. Όλα αυτά σε συνέντευξη της στη δημόσια γερμανική τηλεόραση μια ημέρα μετά τη συνομιλίας της με τον Μπαράκ Ομπάμα (;) για το θέμα της ευρωζώνης. Αυτό είναι που λένε «'βαλαν το λύκο να φυλά τα πρόβατα»!

Παράλληλα βέβαια, η Ιταλία και η Γαλλία ετοιμάζονται να φτιάξουν μέτωπο κατά της Γερμανίας, με την υποστήριξη των ΗΠΑ. Όχι πως η ιστορία επαναλαμβάνεται σώνει και καλά αλλά σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά;

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής= Πλούτωνας/Poseidon= Ουρανός/MC= Cupido/Zeus= Πλούτωνας/MC= ASC/Cupido= Αφροδίτη/Βόρειος Δεσμός= Κρόνος/Vulcanus= Δίας/Cupido:

Σκέψεις, απόψεις συνομιλίες για αλλαγές και μετασχηματισμούς σε θρησκευτικά φιλοσοφικά θέματα δημόσιων σχέσεων. Για να πραγματοποιήσει αυτές οι αλλαγές κατόπιν διάλογου. Μια είδηση (μέσω τηλεφώνου, sms, email κλπ) προκαλεί εκνευρισμό. Είδηση-Σοκ. Το άτομο που παίρνει την κατάσταση στα χέρια του. Οι αρχές και τα πιστεύω ενός ιδρύματος. Ένα άτομο με ικανότητα στοχασμού. Η διαμόρφωση των ιδεών. Οι σκέψεις είναι στο σπίτι, ή το σπίτι των γονέων. Ευχάριστοι δεσμοί αγάπης. Οικειότητα. Μηνύματα αγάπης. Επιστολές αγάπης. Συγκέντρωση .Αφοσίωση σε έναν σκοπό. Σκέψεις για έναν ευτυχή γάμο, ή συνεργασία. Ευθυμία, σε συζητήσεις που γίνονται στο τραπέζι.

Μια μέρα που θα πρέπει να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές για να λάβετε τα νέα μηνύματα και να τα σκεφτείτε, για πολύ ώρα και πολύ σοβαρά. Ο στόχος δεν είναι να πάθετε κατάθλιψη αλλά να ανασυνταχθείτε και να βρείτε πως μπορείτε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Το πιο σημαντικό στην επικοινωνία είναι να ακούς αυτό που δεν λέγεται» Peter Drucker

Το τραγούδι της ημέρας: Έλλη Κοκκίνου - Κοίταξε γύρω μας

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved