8 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
8 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

19 έως 20 Διδύμων

Σύμβολο: «Ο μαθητευόμενος μάγος»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ αρέσκεται συχνά στο να πειραματίζεται κάτι που είναι δίκοπο μαχαίρι. Μερικά από τα χαρίσματα του δεν θα μπορέσουν να αξιοποιηθούν εξ' αιτίας του χαρακτήρα του. Αν το ωροσκόπιο του σα σύνολο τον κάνει πρακτικό, η εργατικότητα, οι κοινωνικές σχέσεις και το στρεσαρισμένο μυαλό του θα τον βοηθήσουν να επιτύχει τους στόχους του. Μπορεί δηλαδή ν' ανέβει κοινωνικά και οικονομικά, το θέμα όμως είναι πως θα διαχειριστεί τελικά την ισχύ του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η επιτυχία είναι μια σκάλα που δεν μπορείς να την ανεβείς με τα χέρια στις τσέπες» Αμερικάνικη παροιμία

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Δύσκολοι καιροί για ...δεσμευμένους, αφού οι κοσμικές επιρροές δεν ευνοούν την σταθερότητα αλλά τις ένθεν κακείθεν «περιπέτειες». Όσον αφορά λοιπόν την αισθηματική σας ζωή μπορεί να είναι έντονη, με πολύ δυνατές στιγμές και μοναδικές εμπειρίες αλλά δεν θα λείψουν και οι «στενωποί» με την ερωτική απόγνωση να «κτυπάει κόκκινο». Η αλλαγή και το «κυνήγι» είναι main stream, είτε για σας, είτε για τον σύντροφο σας, στις πιο ήπιες περιπτώσεις πάντως, θα μπορέσετε να διατηρηθείτε ...ψύχραιμοι και ζευγαρωμένοι, αναθεωρώντας απλά τα κακώς κείμενα της σχέσης σας.

Οικονομικά

Διεκδικήστε για να έχετε... Αυτό είναι το μήνυμα των ουρανών, που σας θέλουν μαχητές και όχι επαναπαυμένους. Και αν συντονιστείτε σε αυτό το πνεύμα, οι επιτυχίες σας θα είναι σημαντικές και οι αποτυχίες σας απλά ...μέρος του παιχνιδιού. Από την άλλη πλευρά, απαιτείται η εγρήγορση και η προσοχή σας απέναντι σε όσους επιβουλεύονται τα κεκτημένα σας και κάθε μέτρο ασφαλείας είναι αναγκαίο αν όχι επιβεβλημένο.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved