Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7 έως 9/6

Σελήνη στον Υδροχόο

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 7 έως 9/6

Ξεκινώντας μια ημέρα με αρκετή δόση υπερβολής, η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο σήμερα 7/6 στις 17:17 το απόγευμα, μετατρέποντας την ασυγκράτητη διάθεση σε αναγκαστική προσγείωση, με ψυχραιμία και ρεαλισμό.

Το βράδυ προσφέρεται για βόλτες σε πολιτικές ομιλίες, ή για συνευρέσεις με φίλους συζητώντας χαλαρά και απολαμβάνοντας την καλοκαιρινή αύρα.

Στις 8/6 στις 7:08 το πρωί, το εξάγωνο με τον Ουρανό είναι μια πολύ ενθαρρυντική όψη, η οποία ως το μεσημέρι προτρέπει, ξεσηκώνει, δραστηριοποιεί, ωθώντας μας σε αλλαγές και ανατροπές. Οι ιδιαίτερα έξυπνοι χειρισμοί της Υδροχοικής Σελήνης, βγάζουν πολλούς από αδιέξοδα, προσφέροντας ανακούφιση σε θέματα που βάλτωναν από καιρό.

Δεν αποκλείεται η αγορά ενός πρωτότυπου αντικειμένου, ή μια εκκεντρική προσθήκη στην γκαρνταρόμπα μας.

Στις 17:49 το απόγευμα το τρίγωνο με την Αφροδίτη, θα μας οδηγήσει ως το βράδυ με εξωστρεφή διάθεση, έχοντας την ανάγκη να διασκεδάσουμε, οργανώνοντας φιλικές συγκεντρώσεις στο σπίτι, ή βγαίνοντας έξω κάνοντας κάτι διαφορετικό και ασυνήθιστο.

Στις 9/6 στις 1:34 το πρωί, το τρίγωνο με τον Ήλιο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ μας κάνει να αισθανόμαστε ενεργητικοί και ευδιάθετοι, ενώ καλό θα ήταν να μην αρνηθούμε καμία ψυχαγωγική πρόταση, που εγγυάται μια όμορφη βραδιά που τόσο έχουμε ανάγκη.

Στις 9:34 το πρωί το τρίγωνο με τον Κρόνο μας εξισορροπεί εξαφανίζοντας διλλήματα και αμφιβολίες, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να κάνουμε πράξη τις θεωρίες με συγκρότηση και αξιοπιστία. Οι αλτρουιστικές μας τάσεις εντατικοποιούνται, ενώ δείχνουμε ιδιαίτερη ευαισθησία σε όσους έχουν ανάγκη είτε γνωστούς είτε άγνωστους. Με χαρά αναλαμβάνουμε ευθύνες και υποχρεώσεις, κάτω από ένα ρεαλιστικό πρίσμα.

Στις 21:33 το βράδυ το τετράγωνο με τον Δία που επηρεάζει από το απόγευμα, διογκώνει τις επιθυμίες, δημιουργεί ερωτικές περιπέτειες, ενώ μας κάνει να ριψοκινδυνεύουμε σε ότι έχει σχέση με παντός τύπου κέρδη και οφέλη.

Υδροχόοι, Δίδυμοι και Ζυγοί δίνουν ρεσιτάλ αυτοπροβολής, ενώ Κριοί και Τοξότες ακολουθούν κατά πόδας. Προβλήματα επικοινωνίας θα αντιμετωπίσουν Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες, ενώ Ιχθείς, Καρκίνοι και Αιγόκεροι δεν δείχνουν να συμμερίζονται το γενικότερο κλίμα ενθουσιασμού.

Η ορμητική μας πορεία ανακόπτεται από το πέρασμα της Σελήνης στους Ιχθείς στις 22:23 το βράδυ, που μοιάζει σαν εναλλαγή γεύσης από γλυκό σε ξινό και τούμπαλιν.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved