Star Stylist 7 Ιουνίου - Επιλέξτε την πιο γλυκιά απόχρωση του καφέ

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 7 Ιουνίου -  Επιλέξτε την πιο γλυκιά απόχρωση του καφέ

Για τα μαλλιά σας διαλέξτε σήμερα την βαφή. Είναι μια μέρα που θα έχετε πιο σίγουρα αποτελέσματα. Μην μπερδευτείτε όμως, μιλάω για την συνηθισμένη βαφή που βάζετε και όχι για αλλαγή χρώματος. Τώρα, για το χτένισμα σας μια πολύ καλή επιλογή είναι η κοτσίδα. Διαλέξτε μια πρωτότυπη κοτσίδα και πείτε στον κομμωτή σας να σας την κάνει.

Στα νύχια σας κάντε μανικιούρ και πεντικιούρ (για όσες δεν το κάνατε χθες). Διαλέξτε απαλές αποχρώσεις της γης.

Στο μακιγιάζ σας θα πρότεινα να τονίσετε τα μάτια. Το γοητευτικό βλέμμα θα γίνει σύμμαχός σας. Επιλέξτε την πιο γλυκιά απόχρωση του καφέ που διαθέτει η παλέτα σας για την γωνία του ματιού σε συνδυασμό με το bronze (προσέξτε να μην σας βγει πολύ έντονο το αποτέλεσμα). Βάλτε μολύβι ή eyeliner και τραβήξτε μια λεπτή γραμμή στην άκρη του βλεφάρου. Η μάσκαρα δεν πρέπει να λείπει όπως και το ελαφρύ ρουζ, καθώς και το lip-gloss.

Η συμβουλή της ημέρας: Όσες σκέφτεστε, αν θα κουρευτείτε πριν τις διακοπές ή μετά (όσες καταφέρουν να αποδράσουν), το καλύτερο είναι και πριν και μετά. Έτσι, θα καταφέρετε να τα κρατήσετε σε μια υγιή κατάσταση.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Αιγοκερίνες με μεγάλη επιτυχία, οι Ταυρίνες με την γλύκα τους και οι Παρθένες που δεν θα το βάλουν κάτω.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved