Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 7/6

Σταμάτησαν του ρολογιού οι δείκτες για την υγεία. Χωρίς φάρμακα και με μια χιονοστιβάδα προβλήματα στα νοσοκομεία σε ένα κράτος που δεν μπορεί να πάρει αποφασιστικά μέτρα γιατί είναι σε υπηρεσιακή και όχι πολιτική κυβέρνηση, σύμφωνα με τον κ Λοβέρδο, ο όποιος ...υπεραμύνεται της πολιτικής του για την Υγεία, φορτώνοντας το κρίμα στο λαιμό οποιουδήποτε άλλου πλην του ιδίου που έχει την ευθύνη. Συν τοις άλλοις δήλωσε: «Ο πολίτης πάντως να ξέρει, πως αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, παρόμοια προβλήματα θα έχουμε τον Οκτώβριο με όλα τα φάρμακα, τα καύσιμα και τα τρόφιμα, αφού τα περισσότερα από όλα αυτά τα είδη εισάγονται». Αφού δηλαδή μας έφτασαν στον γκρεμό, τώρα μας προειδοποιούν και κουνάνε το δάκτυλο για την ενδεχόμενη πτώση. Ω καιροί, ω ήθη!

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος=Σελήνη/Μεσουράνημα=Ποσειδώνας/Άδης=Σελήνης/Κρόνος Υποθετικός=Ωροσκόπος/Κρόνος Υποθετικός=Ερμής/Βόρειος Δεσμός= Άρης

Η επίδραση της σκέψης στο σώμα. Αποδυνάμωση, κίνδυνος μόλυνσης. Κίνδυνος καταστροφής του σώματος. Κίνδυνος στο νερό. Θάνατος από πνιγμό. Ταξίδια θάλασσας. Η ανεξάρτητη σύζυγος. Καθημερινές ώρες γραφείων και διαβουλεύσεων. Για να είναι υφιστάμενος. Για να υποχρεωθούν να εκτελέσουν διαταγές. Λεκτική ανταλλαγή των ιδεών. Ο εργάτης, ο στρατιώτης. Τα εργαζόμενα άτομα.

Καλή διάθεση, καθαρός αέρας, λίγο άγχος και ελαφριά εργασία είναι τα συστατικά της καλής υγείας και συνάμα της μακροζωίας. Ακόμα και αν κάποιες εντολές είναι επιτακτικές στο χώρο της εργασίας μπορείτε να βρείτε τον τρόπο όχι μόνο να αντεπεξέλθετε αλλά να αισθανθείτε και ικανοποιημένοι. Αξιοποιήστε τις απεριόριστες δυνατότητες του νου σας.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο νέος ηγέτης είναι ένας συντονιστής, όχι κάποιος που δίνει διαταγές» John Naisbitt

Το τραγούδι της ημέρας: Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες – Ρένα Κουμιώτη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved