Καλοκαιρινοί έρωτες – Καρκίνος

Στο δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» εμείς απαντάμε «έρωτας»!

Καλοκαιρινοί έρωτες – Καρκίνος

Τι κι αν τελειώνουν τα ευρώ; Έχουμε ακόμη σε αφθονία, τον ήλιο, την θάλασσα αλλά και το θερμό ταπεραμέντο της φυλής. Και το καλοκαιράκι, αν τα βρούμε σκούρα μπορούμε πάντα να αράξουμε στις παραλίες «με σλήπινγκ μπαγκ και με καρπούζι» -όπως λέει το γνωστό άσμα- και τα καρδιοχτύπια να συνοδεύουν τις αστροφώτιστες νύχτες μας.

Τι επιφυλάσσουν όμως τα άστρα για τους Καρκίνους τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες;

Το καλοκαιράκι στην ακρογιαλιά,

μέσα στο νεράκι πλέουμε αγκαλιά.

Πέφτει το βραδάκι, πιάνει η δροσιά,

δως μου ένα φιλάκι και έλα πιο κοντά.

Με μια καλοκαιρινή κρουαζιέρα στα νησιά του απαγορευμένου και του άνομου έρωτα θα ξεκινήσει αυτό το καλοκαίρι που περισσότερο από ποτέ θέλετε να αποδράσετε από τα περίεργα βλέμματα και να ζήσετε μια ρομαντική ιστορία που θα σας μεταφέρει στις όμορφες αγκαλιές και τις μυστικές σπηλιές του παθιασμένου και συνάμα μυστικού έρωτα.

Με την Αφροδίτη στον 12ο οίκο και σε ανάδρομη φορά μέχρι τις 27 Ιουνίου θα έχετε την ευκαιρία να ξανασκεφτείτε τι θέλετε στα αισθηματικά σας και πιθανόν να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε πρόσωπο που το είχατε βάλει στη μαύρη λίστα της ερωτικής σας ζωής. Αν και αναζητάτε αγωνιωδώς το άλλο σας μισό δεν αποκλείεται να μπείτε στον πειρασμό για μια εφήμερη σχέση ή για μια αγάπη για τις διακοπές. Έρωτες με διαφορά ηλικίας ευνοούνται ενώ είναι πολύ πιθανόν να αποκρύψετε τον έρωτα που ζείτε, όχι από φόβο μήπως σας ματιάσουν αλλά επειδή θα νιώθετε ότι δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις τυχόν αντιδράσεις.

Από τον Ιούλιο το σκηνικό αρχίζει σιγά- σιγά να διαφοροποιείται. Παρόλο που η Αφροδίτη συνεχίζει να αβαντάρει τις κρυφές αισθηματικές περιπέτειες, η Πανσέληνος στις 10 Ιουλίου στο ζώδιο του Αιγόκερω δεν δέχεται μια σχέση που δεν διέπεται από νόμους και κανόνες. Επιπλέον η είσοδος του Άρη στο Ζυγό μπορεί να διαλύσει οτιδήποτε δεν θα μπορούσε να εγκρίνει η οικογένειά σας ή να φέρει αναταραχές με το οικογενειακό περιβάλλον, εξαιτίας ενός «μη αποδεκτού» δεσμού. Καλείστε λοιπόν να πάρετε αποφάσεις και να προσδιορίσετε πρώτα εσείς τι θέλετε για να μπορέσετε να το περάσετε και στους άλλους.

Ο Αύγουστος αναμφισβήτητα είναι ο πιο απολαυστικός μήνας για εσάς διότι ο Ερμής γυρνά ορθόδρομος και έτσι μπορείτε να κατασταλάξετε στο τι πραγματικά επιθυμείτε στην ερωτική σας ζωή ενώ με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο μαζεύετε χαμόγελα από παντού, γεγονός που συμβάλει στο να αισθανθείτε καλά με τον εαυτό σας και με τη βοήθεια του Άρη στο Σκορπιό από τα τέλη του μήνα να διεκδικήσετε το καλύτερο για εσάς.

Επιπλέον, τον ίδιο μήνα ένα κοκτέιλ ερωτικών όψεων έρχονται να γράψουν ένα νέο μυθιστόρημα στην ερωτική σας ζωή γεμάτο από ρομαντικά φεγγάρια, αφροδισιακά δείπνα, ερωτικές βόλτες και συναισθηματικές αλχημείες.

Στις 10 Αυγούστου με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ίσως ζήσετε έναν ονειρικό έρωτα που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο του ρομαντισμού, της αγάπης και της ομορφιάς υπό το φως των κεριών και στους ήχους μιας ερωτικής μπαλάντας. Παράλληλα, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα ίσως φέρει στη ζωή σας έναν μοιραίο έρωτα ή μια αγάπη στην οποία δεν θα μπορείτε να αρνηθείτε παρόλο που θα γνωρίζετε ότι πέρα από πάθος θα έχει και πόνο. Την ίδια περίοδο το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, πιθανόν να αναταράξει το καλοκαίρι σας είτε με ένα ερωτικό διάλλειμα είτε με ένα ανατρεπτικό έρωτα που θα σπάσει τα καθιερωμένα δεδομένα της μέχρι τώρα αισθηματικής ζωή σας.

Όπως καταλαβαίνετε, από όλα έχει το φετινό καλοκαίρι και φωτιά και ένταση και παιχνίδι και τρέλα και ανατροπή. Η Νέα όμως Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα στις 17 Αυγούστου θα αναζητήσει την έξοδο κινδύνου προς το φως για μια αγάπη όμορφη και δυνατή που θα φέρει ζώνες ασφαλείας και για τις ωραίες στιγμές και για τις πιο απότομες στροφές. Με την επιστροφή στην πόλη η καλοκαιρινή ιστορία συνεχίζεται...

Θα κρατήσει ο καλοκαιρινός έρωτας;

Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

Το τραγούδι του καλοκαιριού: Το καλοκαιράκι - ΦΑΤΜΕ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved