6 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
6 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

17 έως 18 Διδύμων

Σύμβολο: «Δυο αλεπούδες σε κυνήγι. Η μια τρομάζει το θήραμα, ενώ η άλλη παραμονεύει να το αρπάξει»

Ερμηνεία: Αντιφατική προσωπικότητα. Κοφτερό μυαλό που εξυπηρετεί και κατώτερες επιδιώξεις. Πονηριά, ευελιξία, ταλέντο στην πολιτική και τις επιχειρήσεις. Ο άνθρωπος βασίζεται στην ικανότητά του να πραγματοποιεί φιλόδοξα σχέδια, που απαιτούν φοβερή ακρίβεια κίνησης και ευστοχία. Είναι εύκολο να επιτύχει το σκοπό του μα, σχεδόν ποτέ, δε μοιράζεται δίκαια την επιτυχία με τους συνεργάτες του.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Χωρίς φιλοδοξία, τίποτα δεν αρχίζει. Χωρίς δουλειά, τίποτα δεν τελειώνει» Ralph Waldo Emerson

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας αναμένεται να είναι γεμάτη από δυνατές εμπειρίες, αφού ο έρωτας ...βροντοκτυπά την πόρτα σας με κίνδυνο να την γκρεμίσει! Κι επειδή κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, μαζί με τις έντονες συγκινήσεις καλό είναι να συνυπολογίσετε και τις κακές στιγμές, όπου οι επιθυμίες σας θα πέφτουν σε τοίχο. Σε κάθε περίπτωση θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να σταθεροποιήσετε την προσωπική σας ζωή, αντίθετα φαίνεται πως διανύετε μια καταλυτική περίοδο με αλλαγές ανατροπές και γενικά διατάραξη των μέχρι τώρα ισορροπιών.

Οικονομικά

Από ότι φαίνεται, έφτασε η ώρα για να εγκαταλείψετε αδιέξοδες ή παρωχημένες επιλογές, έστω κι αν αυτό έχει ένα σχετικά μεγάλο κόστος. Αν και πολλά εξαρτώνται από τα δεδομένα του προσωπικού σας ωροσκοπίου, το μήνυμα των ουρανών είναι «αλλάζετε ή -και- βουλιάζετε» και είναι καλό να προσανατολιστείτε έγκαιρα στην προοπτική μιας νέας πορείας, πριν σας προλάβουν οι εξελίξεις.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved