Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 6/6

Σαν άλλος Εφιάλτης ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε το μισό Αιγαίο στους Τούρκους, αφού σύμφωνα με τον πρώην πρέσβη Ντενίζ Μπουλούκμπασι έχει αποδεχτεί να μειωθεί η έκταση των χωρικών υδάτων σε πολλά νησιά του Αιγαίου... Παράλληλα, «η Γερμανία διασφάλισε την ύπαρξη του κράτους του Ισραήλ για πολλά χρόνια ακόμη» σύμφωνα με τον Εχούντ Μπαράκ, αφού το Βερολίνο χρηματοδότησε και εξασφάλισε ευκολίες πληρωμής για αγορά γερμανικών υποβρυχίων που μπορούν να φέρουν πυρηνικές κεφαλές που κατασκευάζονται στο πυρηνικό εργοστάσιο του Ισραήλ. Και όλα αυτά συνέβησαν κάτω από τη μύτη μας, χωρίς να πάρουμε ...μυρωδιά!

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης= Σελήνη/Πλούτωνας=Ποσειδώνας/Hades

Σχέδια μέσω της έμπνευσης της στιγμής. Γρήγορα σχέδια που πρέπει να τα φέρουν εις πέρας άμεσα. Σχέδια σχετικά με δημόσια έργα. Μάταιες προσπάθειες , άχρηστη εργασία. Ναυμαχία. Πολεμικά σκάφη. Καταστροφή και θάνατος από το ύδωρ. Θαλάσσια πειρατεία.

Σήμερα, βιάζεστε να αδράξετε την ημέρα και να φέρετε σε πέρας εργασίες που δεν μπορείτε να καθυστερείτε άλλο. Ζήστε τη ζωή σας έτσι ώστε τίποτα να μην είναι μάταιο αντίθετα κάθε τι να έχει να αφήσει ή να προσφέρει κάτι.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Πρέπει να αλλάξουμε τον κόσμο γρήγορα, αλλιώς θα μας αλλάξει αυτός» Quino

Το τραγούδι της ημέρας: Θάλασσα μου σκοτεινή – Νίκος Πορτοκάλογλου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved