Star Stylist 6 Ιουνίου - Καθαρίστε το πρόσωπό σας και ενυδατώστε το

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 6 Ιουνίου - Καθαρίστε το πρόσωπό σας και ενυδατώστε το

Χορεύουν πάλι οι πλανήτες και αν δεν το κάνουν αυτοί, τότε χορεύουν τα μικρά πλάσματα που κατοικούν πάνω τους (βλέπε άνθρωποι)!

Στα μαλλιά σας κάντε κάτι αναζωογονητικό. Το κούρεμα είναι μια σχετικά καλή επιλογή αλλά όχι η καλύτερη! Πιο σωστό θα ήταν να τους κάνετε μια μάσκα που θα μπορεί να τα ενυδατώσει σε βάθος. Το αμυγδαλέλαιο είναι πολύ καλό και για όλους τους τύπους των μαλλιών.

Στα άκρα σας αφαιρέστε τους κάλους και δώστε τους κάλος. Το πεντικιούρ είναι μια πολύ καλή επιλογή και αναγκαία. Περιποιηθείτε τα πόδια σας και χαλαρώστε.

Στο πρόσωπο σας βάλτε peeling και μάσκα. Καθαρίστε το πρόσωπό σας με επιμέλεια και ενυδατώστε το για να το προστατέψετε από τον ήλιο. Αποφύγετε το υπερβολικό μακιγιάζ.

Η συμβουλή της ημέρας: Αν και σήμερα μπορεί να μην πάτε στην παραλία, όταν θα έρθει η στιγμή, βάλτε στα μαλλιά σας μάσκα. Με αυτό τον τρόπο θα τα προστατέψετε από τον ήλιο και θα έχουν καλή υφή, χωρίς να σπάσουν.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: οι Αιγοκερίνες που έχουν μπει βαθιά στον ρόλο τους, οι Παρθένες που ετοιμάζονται να μεταμορφωθούν και οι Διδυμίνες που θέλουν να εκτροχιαστούν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved