Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5 έως 7/6

Σελήνη στον Αιγόκερω

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 5 έως 7/6

Ακόμα και αν κάποιοι ανήκαν στους τυχερούς τους οποίους η Σεληνιακή έκλειψη δεν έκανε να βογκήξουν όπως άλλοι, μια πρόσκαιρη αναστάτωση τη βιώσαμε, στο διήμερο που προηγήθηκε.

Η έκλειψη επιτέλεσε το έργο της το οποίο θα προβληθεί εν καιρώ στις οθόνες της ζωής μας. Σήμερα λοιπόν 5/6 στις 15:32 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω, ενώ ακόμα προσπαθούμε να συνέλθουμε από τον ίλιγγο.

Στις 20:38 το βράδυ το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα που επηρεάζει από νωρίς το απόγευμα ως το τέλος της ημέρας, μας ηρεμεί, μας χαλαρώνει και μας στρώνει το τραπέζι της ρομαντικής αγαλλίασης και των φαντασιακών φιλοδοξιών.

Το πιο ενδεικτικό σενάριο για αυτό το βράδυ είναι η απόλαυση ενός παγωμένου κρασιού και gourmet φαγητού με αγαπημένα μας πρόσωπα, να συζητάμε για τις τρέχουσες εξελίξεις και να σκεφτόμαστε τρόπους να επενδύσουμε υλικά και συναισθηματικά.

Στις 6/6 στις 4:31 το πρωί το τετράγωνο με τον Ουρανό και λίγο αργότερα η σύνοδος με τον Πλούτωνα μας επηρεάζουν αρνητικά ως το μεσημέρι, επιφορτίζοντάς μας με ευθύνες και υποχρεώσεις, θέλοντας να ανατρέψουμε τον τρόπο που μας επιβάλλονται.

Αποτέλεσμα είναι ο εκνευρισμός και μια υπερκινητικότητα και οργή που δεν βοηθούν στην επίλυση κανενός θέματος.

Στις 19:34 το τρίγωνο με τον Άρη που επηρεάζει από το μεσημέρι και μετά, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να ασχοληθούμε με ότι μας απασχολεί, λαμβάνοντας πρωτοβουλίες και κάνοντας εύστοχες κινήσεις και επιλογές.

Στις 7/6 στις 5:29 το πρωί το τετράγωνο με τον Κρόνο μας κάνει ως το μεσημέρι επιφυλακτικούς και καχύποπτους ενώ η διάθεση είναι μελαγχολική και μουντή.

Οι αξιολογήσεις μας δεν είναι σωστές εφόσον μπολιάζονται από απαισιοδοξία για αυτό θα ήταν καλύτερα να δραστηριοποιηθούμε σε σημαντικά θέματα από το μεσημέρι και μετά.

Στις 15:38 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Δία που επηρεάζει ώρες πριν, μας προσφέρει ευρύτητα επιλογών, ευκαιρίες επέκτασης, καλή συνεννόηση και εποικοδομητικές συμφωνίες και συνδιαλλαγές.

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο αυτό το διήμερο είναι οι Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί που αισθάνονται ψυχολογικά εγκλωβισμένοι και ανήμποροι αλλά αρπάζουν τις ευκαιρίες αξιοθαύμαστα, σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Στις 17:17 το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο, καταφέρνοντας να ξεσηκώσει τα πνεύματα μέσα από συλλογικές και συνοπτικές διαδικασίες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved