Star Stylist 5 Ιουνίου - Επιλέξτε το ethnic style

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 5 Ιουνίου - Επιλέξτε το ethnic style

Μετά από μια Έκλειψη και μια Πανσέληνο μαζί (την οποία πάλι επιβιώσαμε... όπως πάντα άλλωστε ), τα μάτια σας στον ουρανό σήμερα και αύριο μπας και τελικά δείτε την Αφροδίτη που θα φαίνεται με γυμνό μάτι. Είναι ένα φαινόμενο που θα το ξαναδούμε το 2117, οπότε μην το χάσετε! Έτοιμες για να χαιρετήσουμε τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς;

Στα μαλλιά σας η βαφή είναι μια αρκετά καλή επιλογή! Διαλέξτε φωτεινά χρώματα ή βάλτε και ένα δεύτερο, κάνοντας διαφάνειες ή ανταύγειες. Όσο για το χτένισμά σας, φροντίστε να δουλέψετε καλά τα μαλλιά σας, δίνοντάς τους όγκο. Αν σας βοηθάει, στεγνώστε τα ανάποδα. Στην άκρη φροντίστε να δώσετε μια κλήση, είτε προς τα μέσα είτε προς τα έξω, κάνοντάς τα ανάλαφρα.

Στα νύχια σας η ημέρα είναι καλή για μανικιούρ και πεντικιούρ. Σήμερα ασχοληθείτε με τους κάλους σας και οτιδήποτε άλλο σας ενοχλεί στα πόδια σας. Μην ξεχνάτε ότι πάντα είναι καλύτερα να πηγαίνετε σε έναν ειδικό.

Για το μακιγιάζ σας η ημέρα ζητάει χρώμα. Διαλέξτε ethnic style και την απλότητα στο πρόσωπο και το στυλ σας. Το τουρκουάζ σε συνδυασμό με ένα μωβ σκούρο και λευκό είναι μια πολύ καλή επιλογή για το βάψιμο των ματιών όμως και το μπλε είναι μια επιλογή που θα μπορούσε να σας δώσει γαλήνιο βλέμμα. Μην ξεχάσετε να βάλετε σκιά και στο μισό κάτω βλέφαρο όπως και να τραβήξετε μια λεπτή γραμμή eyeliner! Βέβαια, επειδή είναι καλοκαίρι, όσο λιγότερο βάψιμο τόσο το καλύτερο.

Η συμβουλή της ημέρας: Be happy, όσο μπορείτε! Τώρα που είναι της εποχής τα κεράσια προτιμήστε τα επειδή κάνουν καλό στο αίμα.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Τοξοτίνες που η μία αλλαγή έρχεται πίσω από την άλλη, οι Διδυμίνες που δεν ξέρουν από πού τους ήρθε, οι Παρθένες που πλέον έχουν σημαντικό ρόλο και η Αφροδίτη που σουλατσάρει μπροστά από τον Ήλιο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved