Αστρολογικό Φενγκ Σούι - Βρείτε τις τυχερές γωνιές με πυξίδα τα άστρα

Η έμπνευση σας θα είναι πολύ πιο εύστοχη!

Αστρολογικό Φενγκ Σούι - Βρείτε τις τυχερές γωνιές με πυξίδα τα άστρα

Το αστρολογικό Φενγκ Σούι μας δίνει τη δυνατότητα να «διορθώσουμε» την ενέργεια του σπιτιού μας, επιλέγοντας το καταλληλότερο μέρος για την άσκηση οποιασδήποτε δραστηριότητας.

Κι αυτό γίνεται με την επιλογή της σωστής πλανητικής (ενεργειακής) «γραμμής» που εξυπηρετεί τις εκάστοτε ανάγκες μας.

Ο καθένας βέβαια έχει την δική του ιδιαίτερη ενεργειακή διακλάδωση, τον «χάρτη» του που προκύπτει από τον γενέθλιο θέμα του, ωστόσο είναι θεμιτή και μια χαρτογράφηση του προσωπικού μας χώρου, βασισμένη στις transit θέσεις των πλανητών. Αυτό μπορεί να γίνεται σε εβδομαδιαία βάση και μέσα από αυτήν την στήλη θα σας δείξουμε τον τρόπο ξεκινώντας από τα ...βασικά!

Οι τυχερές γωνιές

Αν ψάχνετε ένα σημείο στο σπίτι ή το γραφείο, όπου θέλετε να καθίσετε έναν σημαντικό επισκέπτη από τον οποίο σκοπεύετε να ζητήσετε κάποια χάρη, αν θέλετε να καταστρώσετε τα επενδυτικά σας σχέδια ή απλά να συμπληρώσετε ένα ...δελτίο τζόκερ, έχοντας αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας, τότε τεχνικά, το μόνο που χρειάζεστε είναι μια βαθμονομημένη πυξίδα.

Η χρήση της πυξίδας

Στεκόμαστε στο κέντρο περίπου του χώρου (σπιτιού, γραφείου, κλπ). Για να προσανατολιστούμε με πυξίδα, τη βάζουμε σε ένα επίπεδο και οριζόντιο μέρος. Μόλις σταματήσει να κινείται η βελόνα θα μας δείξει το Βορρά και το Νότο. Θα πρέπει να προσέξουμε όμως να απομακρύνουμε από αυτή οτιδήποτε μπορεί να την αποπροσανατολίσει π.χ. μεταλλικά αντικείμενα, άλλους μαγνήτες, κινητά τηλέφωνα, κλπ. Τέλος, δεν πρέπει να βρίσκεται κοντά σε ηλεκτρικά καλώδια και κεραίες.

Η περιφέρεια της πυξίδας (ανεμολόγιο) είναι κύκλος μοιρασμένος σε 360 μοίρες. Οι 360 μοίρες διαιρούνται σε 4 ίσα μέρη οπότε το καθένα περιλαμβάνει 90 μοίρες. Το μηδέν του ανεμολογίου δείχνει το Βορρά. Το σημείο του ανεμολογίου που βρίσκεται αντίθετα στο βορρά δηλ στις 180 μοίρες είναι ο Νότος. 'Όταν βλέπουμε την πυξίδα και έχουμε απέναντι μας το Βορρά, δεξιά μας ακριβώς στην μέση στις 90 μοίρες είναι η Ανατολή και αριστερά στις 270 είναι η Δύση.

Η σωστή «γραμμή»

Ο αριθμός-κλειδί για αυτήν την εβδομάδα είναι το 240, η απόκλιση δηλαδή σε μοίρες της «γραμμής του Δία». Μπορείτε να την αναζητήσετε σε κάθε χώρο, συμπεριλαμβανομένων αυτών ενός ...καζίνο ή πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών (στοιχήματος, ΚΙΝΟ κλπ). Η έμπνευση σας θα είναι πολύ πιο εύστοχη!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved