H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3 έως 5/6

Σελήνη στον Τοξότη – Έκλειψη και Πανσέληνος

H καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 3 έως 5/6

Από ότι φαίνεται το καλοκαίρι αποφάσισε να βγει στην θεατρική σκηνή των εποχών, αφήνοντας πίσω τα τσαλιμάκια της αυλαίας που ανοιγόκλεινε με ήλιο και βροχή και η Σελήνη σήμερα 3/6 περνάει στον ζωηρό και αισιόδοξο Τοξότη, στις 15:33 το μεσημέρι.

Προετοιμάζοντας το έδαφος για την κορύφωση της έκλειψης συνοδεία της Πανσελήνου, το διήμερο προβλέπεται συναισθηματικά ασταθές και με μεγάλες διακυμάνσεις.

Η διάθεσή μας ως το βράδυ, επηρεάζεται από το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται στις 20:33.

Οι αδέσμευτες προθέσεις μας διχάζονται με τις ρομαντικές τάσεις που επικρατούν και το ιδανικότερο γι αυτή την ημέρα θα ήταν μια βόλτα στη θάλασσα, όπου θα απολαύσουμε την διαστολή, που προκαλεί η καλοκαιρινή αύρα. Αν συνδυάσουμε την αίσθηση της ελευθερίας με ένα γραφικό τοπίο παίζοντας ρακέτες σε μια παραλία, ή μαζεύοντας κοχύλια και απολαμβάνοντας ένα παγωτό με τους φίλους μας θα βιώσουμε μια ιδανική Κυριακή.

Εκείνο που σίγουρα πρέπει αποφύγουμε, είναι να εμπλακούμε σε συζητήσεις και ενέργειες που χρειάζονται μεθοδικότητα και λογική.

Στις 4/6 στις 4:08 το πρωί το τρίγωνο με τον Ουρανό αφήνει τον απόηχο του ενθουσιασμού ως το μεσημέρι, κάνοντας την ημέρα πολύ δημιουργική και καταφέρνοντας να βγάλουμε εις πέρας πολλή δουλειά, πολλές υποχρεώσεις και με ιδιαίτερο τρόπο.

Στις 14:11 η αντίθεση με τον Ήλιο σηματοδοτεί την κορύφωση της έκλειψης – Πανσελήνου, η οποία δημιουργεί πολλές αντιφατικές αντιδράσεις, σκορπίζοντας μηνύματα, με νόημα που δεν πρέπει να αγνοήσουμε.

Στις 17:21 το απόγευμα και λίγο αργότερα στις 18:02, το τετράγωνο με τον Άρη και η αντίθεση με την Αφροδίτη αντίστοιχα δημιουργούν ένταση και νευρικότητα.

Η τάση μας να απαλλαχτούμε ότι μας βαραίνει, μας οδηγεί σε απερισκεψίες και επιπολαιότητες, ενώ παράλληλα προσπαθούμε με κάθε τρόπο να αισθανθούμε καλά.

Μια μακρινή βόλτα με το αμάξι, μια επίσκεψη στο allou fun park, ή μια διασκεδαστική φόρμουλα, θα εκτονώσουν την αδρεναλίνη που έχει χτυπήσει κόκκινο. Ωστόσο η οδήγηση χρειάζεται προσοχή.

Στις 5/6 στις 4:22 το πρωί η παρεμβολή του εξαγώνου με τον Κρόνο θα είναι απλά μια προκαταρκτική προετοιμασία αξιολόγησης των σπουδαίων που θα ακολουθήσουν.

Στις 8:07 τα πρωί η αντίθεση με τον Ερμή δεν προσφέρεται για συζητήσεις, ξεκαθαρίσματα, αποφάσεις, και μετακινήσεις. Πολλοί θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα σε επικοινωνιακά μέσα, ενώ η συμπεριφορά τείνει να είναι αλλόκοτη και αλλοπρόσαλλη. Ξαφνικές ειδήσεις θα έρθουν για κάποιους σαν τούβλα στο κεφάλι.¨

Τοξότες, Ιχθύς, Παρθένοι και Δίδυμοι πρωταγωνιστούν αυτό το διήμερο και είναι αυτοί που θα νιώσουν περισσότερο έκπληκτοι, θυμωμένοι και αποσβολωμένοι.

Στις 15:32 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω, καθώς θα προσπαθούμε να χωρέσουμε κάπου, όλα όσα διαδραματίστηκαν ως τώρα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved