5 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
5 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

16 έως 17 Διδύμων

Σύμβολο: «Ένας άνθρωπος χωρίς χέρια»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι από τη φύση του προικισμένος με έντονη προσωπική δύναμη ή μεταφυσικά χαρίσματα, πράγμα που τον κάνει να ξεχωρίζει στο περιβάλλον του, το οποίο μπορεί να γίνει το μέσον για να πραγματοποιήσει τα σχέδια του. Ο ίδιος όμως υστερεί στην εκτέλεση, καθώς δεν είναι σε θέση να εφαρμόσει όσα σκέπτεται και να κάνει τις σκέψεις του συγκεκριμένες και πρακτικές. Μπορεί επίσης να μειονεκτεί σε κάτι που απαιτεί επιδεξιότητα στα χέρια.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Αν τα γεγονότα δεν συμφωνούν με τη θεωρία, τότε αλίμονο στα γεγονότα» Αλβέρτος Αϊνστάιν

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Έρωτας, πάθος, ζήλειες, ανταγωνισμοί... Η χρονιά σας αναμένεται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, όσο και ...θυελλώδης! Τα καλά νέα είναι πως θα πρέπει να προσπαθήσετε πολύ για να μείνετε χωρίς ταίρι, από την άλλη πλευρά όμως οι συνθήκες της σχέσης σας απέχουν πολύ από το να είναι ήρεμες.

Οικονομικά

Όταν το θυμικό γίνεται το «άρμα» των επιλογών σας, είναι βέβαιο πως δεν μπορούμε να μιλάμε για λογικές κινήσεις. Η κατάσταση δείχνει εντελώς εκτός ισορροπίας, με τις ανατροπές να διαδέχονται η μια την άλλη, οπότε εκείνο που μετράει περισσότερο είναι ο βαθμός των αντανακλαστικών σας. Σίγουρα μπορείτε να πετύχετε πολλά, δρώντας άμεσα και αποφασιστικά, ωστόσο η γενική κατεύθυνση δεν παύει να είναι πλήρως αναθεωρητική σε σχέση με τα μέχρι τώρα πεπραγμένα σας.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved