3 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
3 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

14 έως 15 Διδύμων

Σύμβολο: «Ένα ανθρώπινο ον με επτά κεφάλια»

Ερμηνεία: Αν ο άνθρωπος εδώ μπορέσει να επιτύχει την σύζευξη της ορμητικότητας με την σύνεση και ξεπεράσει την αστάθεια του, επιβάλλοντας στον εαυτό μέθοδο, εσωτερική τάξη και πνευματική πειθαρχία, τότε η ζωντανή του πρωτοτυπία και η απεριόριστη πολυμέρεια του εύστροφου μυαλού του θα αποσπάσουν τον θαυμασμό των άλλων και θα του ανοίξουν το δρόμο για μια λαμπρή καριέρα. Υπάρχει ωστόσο αυτό το ... «αν»! Διαφορετικά, η έλλειψη μεθόδευσης και η νευρικότητα του θα τον οδηγήσουν στο να προσπαθεί να κάνει πολλά συγχρόνως, ξοδεύοντας άσκοπα την ενέργεια του και μπλέκοντας σε ανεπιθύμητες καταστάσεις. Η πρωτοτυπία του δεν θα είναι παρά εκκεντρικότητα και τα ποσοτικά χαρακτηριστικά θα επικρατούν σε βάρος των ποιοτικών.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Δεν υπάρχει περίπτωση να είσαι πνευματώδης χωρίς να είσαι λίγο παλιοχαρακτήρας» Richard Sheridan

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Θα σας είναι πολύ δύσκολο να χαλιναγωγήσετε τα πάθη σας και από αυτήν την άποψη η χρονιά σας αναμένεται να είναι πλούσια σε συγκινήσεις αλλά και εντάσεις. Ακόμη όμως κι αν εσείς, στο όνομα της λογικής, αντέξετε στους πειρασμούς, θα βιώσετε τα ίδια και ...χειρότερα, μέσω του συντρόφου σας! Οπότε, η απραξία μάλλον δεν σας συμφέρει... Πηγαίνοντας πάντως από τους «επτά ουρανούς» στα «πατώματα» και αντιστρόφως, είναι σκόπιμο να αρχίσετε από τώρα να γράφετε το ...ημερολόγιο σας! Που ξέρετε, κάποια στιγμή η ζωή σας μπορεί να γίνει ένα ακριβοπληρωμένο σενάριο...

Οικονομικά

Σταθερότης μηδέν! Παρότι μπορείτε να ωφεληθείτε κραυγαλέα από κάποιου είδους «αρπαχτή», οι καιροί έχουν γυρίσματα γι' αυτό μην βιαστείτε να ξοδέψετε το πλεονέκτημα σας. Ακόμη, οι συνθήκες είναι μάλλον ανατρεπτικές και θα πρέπει να προετοιμάζεστε πυρετωδώς για τις αλλαγές που έρχονται.

Πάντως, η βασική συμβουλή για την χρονιά, που μόλις ξεκίνησε για σας, είναι να μην μπλέξετε τα προσωπικά σας με τις οικονομικές ή επαγγελματικές υποθέσεις σας. Κι αυτό γιατί ανά πάσα στιγμή το αρχικό πλεονέκτημα μπορεί να μετατραπεί σε μειονέκτημα, εξ αιτίας μιας δυνατής αντιζηλίας ή της δικής σας αδυναμίας να δείτε τα πράγματα λογικά.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved