Star Stylist 4 Ιουνίου - Διαλέξτε περίεργα ή έντονα χρώματα για το μακιγιάζ σας

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 4 Ιουνίου - Διαλέξτε περίεργα ή έντονα χρώματα για το μακιγιάζ σας

«Η ευτυχία ή η δυστυχία των ανθρώπων δεν εξαρτώνται από την περιουσία ή το χρυσό που διαθέτει.

Η ευτυχία ή η δυστυχία του βρίσκονται στην ψυχή του»

Δημόκριτος

Σήμερα είναι του Αγ. Πνεύματος (όχι πως δεν το ξέρατε αλλά κάτι έπρεπε να πω)! Καλή μας φώτιση λοιπόν, επειδή μας χρειάζεται... όχι τίποτα άλλο! Πανσεληνιαστήκαμε σήμερα και μαζί και με την έκλειψη, «που σε πονάει και που σε σφάζει» είμαστε. Αν και γενικά σε Πανσελήνους μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα για την ομορφιά μας, αυτή η συγκεκριμένη δεν είναι τόσο ιδανική ή μπορεί να μην υπάρχει η όρεξη να ασχοληθούμε. Η Πανσέληνος αυτή είναι πιο πολύ της αγάπης προς όλη την ανθρωπότητα.

Στα μαλλιά σας δεν είναι η ημέρα που επιτρέπεται να κάνετε κάτι, αντιθέτως απαγορεύεται διά ροπάλου. Έτσι και αλλιώς του Αγ. Πνεύματος είναι, προσπαθήστε να χαλαρώσετε για να ξεκουραστούν και τα μαλλιά σας. Να θυμηθείτε μόνο να τους βάλετε λίγο μετάξι για να τα θρέψετε. Αποφύγετε τα εργαλεία που είναι αιχμηρά ή παράγουν θερμότητα.

Στα νύχια σας μια συμβουλή! Μακριά από πένσες και εργαλεία που χρειάζονται την θερμότητα ή το ρεύμα για να λειτουργήσουν! Δεν είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για το μανικιούρ ή το πεντικιούρ σας. Θα έρθουν καλύτερες!

Στο μακιγιάζ σας η βασική προϋπόθεση είναι η ομορφιά που πηγάζει από μέσα μας, να καταφέρουμε να την εξωτερικεύουμε και να την αποτυπώνουμε στο πρόσωπο μας. Διαλέξτε περίεργα ή έντονα χρώματα όπως πορτοκαλί, γαλαζοπράσινα, πράσινα και θαλασσί (όσο πιο φωτεινά τόσο το καλύτερο) και συνδυάστε τα με το λευκό και το ασημί. Μην ξεχάσετε την μάσκαρα!

Η συμβουλή της ημέρας: Αποφεύγετε να βάζετε προϊόντα στην ρίζα των μαλλιών παρά μόνο αυτά που προορίζονται για αυτήν και μόνο και προτιμήστε με φυσικούς τρόπους να τα δυναμώσετε (έχω αναφερθεί σε σχετικό άρθρο μου).

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Τοξοτίνες που μάχονται, οι Παρθένες που έχουν πια κουραστεί αλλά μια φούντωση την έχουν και οι Διδυμίνες που ερωτοτροπούν από απόσταση ή απλά στο μυαλό τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved