Star Stylist 3 Ιουνίου - Βάλτε λίγη τρέλα και περιπέτεια στην ζωή σας!

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 3 Ιουνίου -  Βάλτε λίγη τρέλα και περιπέτεια στην ζωή σας!

Αν δεν φύγατε χθες, ακόμα προλαβαίνετε... Πηγαίνετε έστω μια βόλτα στην παραλία να ανοίξουν οι ορίζοντες σας και να ξεφύγετε από τις συνηθισμένες εικόνες της καθημερινότητα σας. Αν κάνετε και καμία βουτιά στην θάλασσα, τόσο το καλύτερο.

Στα μαλλιά σας μην σκεφτείτε να κάνετε πολλά σήμερα. Μια κοτσίδα στο πλάι είτε είναι γαλλική, είτε απλή θα είναι αρκετή. Εξάλλου θα τα έχετε φτιάξει από χθες. Μη φάτε όλη τη μέρα για να ασχοληθείτε μαζί τους. Βγάλτε την ενέργειά σας αλλού και φροντίστε να φορτιστείτε από τη φύση!

Στα χέρια σας βάλτε μια κρέμα για ενυδάτωση η οποία να έχει και αντηλιακό φίλτρο και αφήστε τα.

Για το μακιγιάζ σας εάν πάτε στην παραλία, το μόνο που θα χρειαστεί να βάλετε είναι το αντηλιακό σας (και το μαγιό σας φυσικά) με μεγάλο δείκτη προστασίας! Αν όμως δεν τα καταφέρετε να την αντικρίσετε, φέρτε αυτήν την ενέργεια, διαλέγοντας αποχρώσεις του πορτοκαλί, του κοραλλί, του μπλε και φυσικά το λευκό! Διαλέξτε το απαλό και φωτεινό μακιγιάζ!

Η συμβουλή της ημέρας: Βάλτε λίγη τρέλα και περιπέτεια στην ζωή σας! Η ζωή είναι ωραία και ας μην τα έχει μαζί μας (τα έχουμε εμείς μαζί της!).

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: οι Σκορπίνες με την μυστηριώδη διάθεση τους, οι Ταυρίνες που θέλουν αλλά βαριούνται και οι Διδυμίνες που έχουν πάρει φόρα αλλά κάτι έχει μπει στον δρόμο τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved