Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 5/6

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

XGD... Τι είναι; Το ίδιο αναρωτήθηκαν και οι χρηματιστές ανά τον κόσμο που το είδαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του οικονομικού πρακτορείου Bloomberg. Μετά από ολιγόλεπτες ασκήσεις σπαζοκεφαλιάς, ανακάλυψαν ότι πρόκειται για ισοτιμία ελληνικής δραχμής.

Τώρα από αυτό το «τεστ» ή αλλιώς ένδειξη προς δοκιμή όπως το αποκάλεσε το εν λόγω πρακτορείο τα εκατομμύρια που κερδίζουν για ακόμα μια φορά οι κερδοσκόποι εις βάρος της Ελλάδας και την αβεβαιότητα που επικρατεί μάλλον θα έφταναν να αποπληρώσουμε το χρέος.

Η εξίσωση της ημέρας

Άρης=KN/Σελήνη=WI/Ποσειδών=MC/Ουρανός=CU/AP

Ένωση μιας γυναίκας με έναν άνδρα. Σεξουαλική δυσαρμονία. Μολύνσεις. Προσοχή σε ασθένειες ή νοσήματα που σχετίζονται με την σεξουαλική δραστηριότητα. Μύκητες . Μια αυθόρμητη απόφαση. Ξαφνική επέμβαση. Επιστημονική ή καλλιτεχνική δραστηριότητα. Επιχειρησιακή διαχείριση μιας εταιρίας, μιας ένωσης ή μιας συμμαχίας.

Όσο σημαντική είναι η ένωση των σωμάτων άλλο τόσο είναι και η ένωση των πνευμάτων. Σήμερα, θα έχετε την ευκαιρία να αντιληφθείτε ότι μπορεί το πάθος να αρκεί για να φέρει δυο ανθρώπους κοντά, δε φτάνει όμως και για να τους κρατήσει μαζί.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο γάμος είναι το τίμημα που πληρώνουν οι άντρες για το σεξ και το σεξ το τίμημα που πληρώνουν οι γυναίκες για το γάμο» Allan Pease

Το τραγούδι της ημέρας: Άννα Βίσση - Ακόμα μια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved