Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 4/6

Δεν πιστεύω να δείτε ησυχία στους δρόμους και να πείτε δεν πάω μια βόλτα μέχρι την εφορία, δεν θα έχει και σειρά. Είναι αργία! Εξάλλου οι δηλώσεις πήραν παράταση μέχρι της 2 Ιουλίου, αν σκέφτεστε να την καταθέσετε στην τοπική εφορία, οπότε όλο και κάποια άλλη ήρεμη μέρα θα βρείτε για να πάτε. Ως τότε, απολαύστε τη μέρα σας και ευχαριστηθείτε τη ζωή σας.

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος=Wi/Δίας=Αφροδίτη/Vulcanus=Zeus/Wi=Κρόνος/Cupido=Ερμής/Kronos=Άρης/Apollon:

Ζητήματα ηθικής και υλικής επιβράβευσης. Ένα καλό πλασάρισμα ή ακόμα και νίκη σε αθλητικά ζητήματα. Η σωματική ευεξία. Ισχυρή ερωτική έλξη. Το άτομο που είναι αδύναμο στην αγάπη. Ένας υπάλληλος –επόπτης. Ο εργοδηγός. Ακατάπαυστη εργασία. Εργασιομανής ως άτομο. Λεκτική ανταλλαγή των ιδεών. Έμπορος ή επιστήμονας. Η εκτενής καθημερινή δραστηριότητα. Ένα ειρηνικά εργαζόμενο άτομο. Ένα άτομο που χαίρεται μέσα από την δουλειά του και απολαμβάνει. Οι μέρες που έχουμε διάθεση για απομόνωση. Για να χωριστεί από την οικογένεια. Διαζύγιο του πατέρα.

Χαρά και εργασία για κάποιους και χαρά και αργία και για κάποιους άλλους. Απολαύστε τη μέρα σας είτε εργάζεστε είτε ξεκουράζεστε και μην αφήνετε για αύριο αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα διότι μπορεί χωρίς φιλοδοξία τίποτα να μην αρχίζει όμως και χωρίς δουλειά τίποτα δεν τελειώνει.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Ο μόνος τρόπος για να γίνει καλή δουλειά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις» Steve Jobs

Το τραγούδι της ημέρας: Melanie Fiona - Monday morning

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved