Star Stylist 2 Ιουνίου - Μαγνητίστε με το βλέμμα σας!

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 2 Ιουνίου - Μαγνητίστε με το βλέμμα σας!

Καλημέρα σας! Λίγη επιπολαιότητα σήμερα δεν βλάπτει! Ήρθε η ώρα να το ρίξουμε έξω! Μιλάω βέβαια για όλες όσες δεν έχετε φύγει αυτό το τριήμερο. Όσες φύγατε, να περάσετε καλά και όσο πιο ανέμελα γίνεται, χωρίς να πάρετε μαζί σας τις έννοιες και τις στεναχώριες σας. Βόλτα και πάλι βόλτα! Και μην ξεχνάτε ότι τα καλύτερα πράγματα στην ζωή... δεν είναι αντικείμενα!

Στα μαλλιά σας όσες δεν προλάβατε χθες, μπορείτε να τα βάψετε και σήμερα. Το σίγουρο είναι ότι σήμερα θα τα χτενίσετε! Λόγω της ανεμελιάς που μπορεί να σας προσφέρει η ημέρα θα πρότεινα να τα χτενίσετε, δίνοντας τους όγκο και κίνηση. Ξεχάστε την λακ και τα «κολλημένα» αποτελέσματα που μπορεί να σας προσφέρει και πείτε ναι στην κίνηση και την ζωντάνια των μαλλιών. Φυσικά το look που θα κυριαρχήσει είναι το μοιραίο και αισθησιακό. Οπότε βάλτε τα δυνατά σας και σαγηνέψτε τα πλήθη.

Στα νύχια σας μια πρωτότυπη αλλά καλή ιδέα είναι να τα βάψετε μια σχετικά σκούρα απόχρωση (ή έντονη γενικότερα) και να τους κάνετε σχέδια με ένα ασημί βερνίκι. Πρέπει να μαγνητίσουν τα βλέμματα και να εντυπωσιάσουν τους άλλους.

Το μακιγιάζ σας σήμερα θα μπορούσε να είναι σε ψυχρές αποχρώσεις, χωρίς έντονες διαφορές αλλά αρκετές ώστε να τονιστούν τα μάτια. Φροντίστε την κάθε λεπτομέρεια. Η απόχρωση που θα διαλέξετε για τα μάτια σας θα μπορούσε να είναι καφέ, μαύρη και γαλαζοπράσινη. Το Smokey είναι κάτι το οποίο θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα το πρότεινα σαν βραδινή επιλογή, βάζοντας όμως γαλαζοπράσινη σκιά (μην ξεχνάτε ότι καλοκαίριασε). Θυμηθείτε να βάλετε το ρουζ στους κροτάφους και, αφού τονίσετε τα μάτια, να βάλετε ένα πιο απαλό lip-gloss.

Η συμβουλή της ημέρας: Ξεκινήστε να φοράτε αντηλιακά προϊόντα στα μαλλιά σας και στο δέρμα σας και να μην αμελείτε να φοράτε καπέλο ή να κάθεστε στη σκιά. Ο ήλιος είναι αρκετά δυνατός και μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στα μαλλιά σας και στο δέρμα σας.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Σκορπίνες με το βαθύ, αισθησιακό βλέμμα τους και τον ερωτισμό τους, οι Διδυμίνες που περιμένουν για ακόμα μια φορά την έκλειψη, οι Καρκίνες που θα τους έρθει η φώτιση και οι Ιχθύες που θα σκέφτονται το ψέμα... την αλήθεια και την διαφορά τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved