Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 15 έως 17/3

Η Σελήνη στο Λέοντα
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 15 έως 17/3

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα μετά από ένα συναισθηματικό παραλήρημα, μαζεύει τα κομματάκια του σπασμένου καθρέφτη της, εγκαταλείπει τις προκαταλήψεις της γρουσουζιάς και με θεατρικό ταμπεραμέντο ανεβαίνει στη σκηνή του ζωδίου του Λέοντα, σήμερα 15/3 στις 21:33 για μια παράσταση, που θα ανταμείψει την προσωρινή της αδιαθεσία.

Το τρίγωνο με τον Ουρανό στις 21:55 θα δώσει μια συναρπαστική διάθεση στο βράδυ, το οποίο θα ξορκίσει κάθε κακώς κείμενο των προηγούμενων ημερών.

Με άκρατο ενθουσιασμό και λαμπερό χαμόγελο, αισθανόμαστε πως μπορούμε να βιώσουμε την πιο ακραία μας επιθυμία, ενώ το απροσδόκητο γίνεται ο πάγκος παραλαβής, των πιο ταξιδιάρικων αποσκευών μας.

Το εσωτερικό μας εγερτήριο θα είναι σε ετοιμότητα και την επόμενη μέρα 16/3, ενώ στις 16:40 το τρίγωνο με τον Δία έρχεται να εξαλείψει και το τελευταίο ψήγμα αμφιβολίας και απαισιοδοξίας, παροτρύνοντάς μας προς μια τολμηρή κατεύθυνση, που την ακολουθούμε στο έπακρον σαν την πεταλούδα γύρω από τη λάμπα. Η περίπτωση να καούμε έχει κατοχυρωθεί σαν απίθανη, αφού το τρίγωνο με τον Ερμή που ακολουθεί στις 18:05, μας εξοπλίζει με τις απαραίτητες δόσεις λογικής και ευαισθησίας, δίνοντάς μας τον αέρα του ασυναγώνιστου ερμηνευτή για το Όσκαρ.

Είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε τις πιο κατάλληλες συνθήκες, συνδυάζοντας όλα εκείνα που θα μας επιτρέψουν να απολαύσουμε τις απολαβές από τις εύστοχες κινήσεις μας, σε κάθε επίπεδο.

Στις 23:01 το εξάγωνο με τον Κρόνο έρχεται να εγγυηθεί στο τόλμημα, δίνοντάς μας κύρος και αναγνώριση και χαρίζοντάς μας ξανά την αυτοπεποίθηση και το σεβασμό που απωλέσαμε, σε συναισθηματικούς βωμούς με σαθρά θεμέλια.

Η παράλληλη επιρροή της αντίθεσης με την Αφροδίτη που κορυφώνεται στις 17/3 στις 3:05, θα έρθει σαν ανάμνηση μιας φευγαλέας μυρωδιάς, που την έχουμε συνδέσει με δυσάρεστα γεγονότα. Ας κρατήσουμε από αυτή την επιρροή μόνο τη θύμηση των λαθεμένων μας ενεργειών και ας αποτρέψουμε την προσπάθεια οποιουδήποτε να μας καταλογίσει για άλλη μία φορά μια ευθύνη, που έχουμε ήδη υπ’ όψιν μας.

Όλη η υπόλοιπη ημέρα θα κυλήσει ήρεμα, έχοντας την πολύτιμη ευκαιρία να πράξουμε με σύνεση σε όλους τους τομείς και να καταφέρουμε κάτι αξιόλογο, που θα μας τονώσει σαν μικροεπέμβαση πλαστικής χειρουργικής.

Στις 21:58 το βράδυ η αντίθεση με τον Ποσειδώνα που θα επηρεάσει από το απόγευμα, θα φέρει μια τάση φυγής από τα τετριμμένα και μια διάθεση να βγούμε από το σπίτι κάνοντας κάτι ξεχωριστό, που θα έχει σχέση με τέχνη, ή οτιδήποτε ιδιαίτερο και δημιουργικό.

Η παγίδα να εξιδανικεύσουμε κάτι ή κάποιον μπορεί να μην έχει μεγάλο μέγεθος ισχύος για τη Λιονταρίσια Σελήνη, αλλά ας μην ξεχνάμε πως το έξυπνο πουλί πιάνεται από τη μύτη, ειδικά όταν λίγο αργότερα στις 22:53 η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιο της Παρθένου και το ιδεαλιστικό μας βράδυ είναι σε εξέλιξη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved