2 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
2 Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

13 έως 14 Διδύμων

Σύμβολο: «Δυο αλεπούδες καταβροχθίζουν κοτόπουλα»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ διαθέτει μια υπέρ του δέοντος ευφυία, το θέμα όμως είναι πως και που θα χρησιμοποιηθεί.

Αν το ωροσκόπιο σα σύνολο αποκλείει την ανεντιμότητα και την απάτη και δείχνει μια έντονη πνευματική ζωή, μπορεί να έχουμε μια διάνοια της διαλεκτικής, την ιδιοφυΐα του μεγάλου διανοούμενου και, συχνά, του γίγαντα της σκέψης.

Διαφορετικά έχουμε να κάνουμε με μια πανούργα προσωπικότητα με καθαρά υπικούς προσανατολισμούς, που δεν έχει ενδοιασμούς, όταν πρόκειται να «αρπάξει τη λεία της».

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Ό, τι μπορεί να δημιουργήσει το ανθρώπινο μυαλό, μπορεί να το ελέγξει ο ανθρώπινος χαρακτήρας» Τόμας Έντισον

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Στα ...πατώματα! Η «σκιά» του πάθους πλανάται πάνω από την προσωπική σας ζωή και αν μη τι άλλο δεν πρόκειται να πλήξετε! Τα καλά νέα είναι πως ερωτικά-σεξουαλικά θα έχετε μοναδικές εμπειρίες, από την άλλη πλευρά όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορέσετε να «κλειδώσετε» μια σχέση της αρεσκείας σας.

Οικονομικά

Πολλοί από σας θα κυνηγήσετε μια υπόθεση με πείσμα και επιμονή, έχοντας καλές πιθανότητες να πετύχετε το στόχο σας. Για να συμβεί όμως αυτό θα περάσετε πρώτα «διά πυρός και σιδήρου», οπότε ο βαθμός της αγωνιστικότητας σας είναι αυτός που θα κρίνει το τελικό αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές βρίσκονται προ των πυλών και το σωστό θα ήταν να κινηθείτε σε μια κατεύθυνση ανατροπής των δεδομένων, πριν πέσετε θύματα δυσάρεστων εκπλήξεων. Αντίθετα το να επιμείνετε σε παρωχημένα σχήματα μόνον ζημιά θα σας κάνει.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved