Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 2/6

Εξισώνει ο Karl-Heinz Ottinger

Πέρα από τα μέτρα που παίρνει το υπουργείο οικονομικών για να μαζέψει 400 εκατομμύρια ευρώ (!) μέχρι τα τέλη Ιουνίου (;), μέτρα παίρνει και η Τροχαία ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες να πάρουν τα βουνά και τα λαγκάδια. Κύριος στόχο να περάσετε όλοι όμορφα, ευχάριστα και ξέγνοιαστα για τρείς ολόκληρες μέρες. Καλό ταξίδι και καλό γυρισμό!

Η εξίσωση της ημέρας

Αφροδίτη=Asc/Δίας=Vulcanus/Poseidon=Πλούτωνας/Admetos=Μηδενική Κριού/Hades=Άρης/Cupido=Asc/Admetos=Δίας/Ουρανός

Βοήθεια και συνδρομή από γνωστούς, φίλους και μη. Για να αγαπηθεί κάποιος από πολλούς. Για να δοκιμάσουν μια ευχάριστη αλλαγή στην παρούσα κατάσταση. Για να παντρευτεί κάποιος από αγάπη. Ξαφνική ευτυχία στην αγάπη. Στενή εξοικείωση μέσω της τέχνης, της οικογένειας ή της εργασίας. Δουλικότητα. Αποδεχόμενος την θέση και την μοίρα . Η πίστη, η ευπρέπεια, η τιμή, η αξιοπρέπεια και οι ηθικές αξίες που είναι υπολογισμένες με βάση τις θρησκευτικές έννοιες ή τη φιλοσοφική άποψη. Χυδαίες εξοικειώσεις, αγάπες. Πεζοδρόμιο. Εξέταση των υπαλλήλων.

Μια μέρα ευχάριστη που μπορεί να αγαπηθείτε, να ερωτευτείτε, να ...παντρευτείτε και να ζήσετε απρόσμενες εκπλήξεις. Να έχετε μια ωραία μέρα!

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Σε συμβουλεύω να παντρευτείς. Αν βρεις μια καλή γυναίκα θα είσαι ευτυχισμένος. Αν όχι, θα γίνεις φιλόσοφος» Σωκράτης

Το τραγούδι της ημέρας: BON JOVI- Have a nice day

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved