Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1 έως 3/6

Σελήνη στον Σκορπιό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 1 έως 3/6

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού βρίσκει την Σελήνη να περνάει από τον Ζυγό στον Σκορπιό, σήμερα 1/6 στις 15:32 το μεσημέρι, σαν μέλισσα που μεταφέρει την καλοκαιρινή γύρη.

Στις 20:36 το βράδυ το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα επηρεάσει από το μεσημέρι τη διάθεση, στρέφοντάς μας σε πιο εσωτερικές αναζητήσεις και εναλλακτικές προτιμήσεις.

Η διαίσθηση και οι αισθήσεις μας θα είναι πολύ ανεπτυγμένες, αντιλαμβανόμενοι με ιδιαίτερη διεισδυτικότητα τις καταστάσεις, ενώ η ερωτική διάθεση απλώνεται διάχυτη.

Το βράδυ προσφέρεται για ρομαντικές και αισθησιακές στιγμές, ενώ οι δόσεις ρομαντισμού και μυστηρίου το κάνουν να μοιάζει με film noir, εξπρεσιονιστικών αντιθέσεων.

Στις 2/6 στις 5:55 το πρωί το εξάγωνο με τον Πλούτωνα μας συνοδεύει ως νωρίς το μεσημέρι σαν ψυχαναλυτής στις περιγραφές μας, προσφέροντάς μας αναπαυτική καρέκλα για τις αφηγήσεις μας.

Είναι πολύ πιθανόν αυτό το διάστημα να ανακαλύψουμε μια πτυχή του εαυτού μας που έμενε σκοτεινή και ανεξιχνίαστη, ενώ καλό θα ήταν να μην ασχοληθούμε με τίποτα πεζό και καθημερινό αν έχουμε τη δυνατότητα.

Διαλογισμός, θεραπείες και κάθε είδους χαλαρωτικές ασκήσεις θα ήταν ιδανικές.

Στις 16:15 το εξάγωνο με τον Άρη θα κλείσει την ημέρα με στοχευμένες κινήσεις και πρωτοβουλίες, προς ερωτικές και λάγνες κατευθύνσεις.

Στις 3/6 στις 12:28 το μεσημέρι η αντίθεση με τον Δία που επηρεάζει από το πρωί, ξεκινά την ημέρα με τάσεις υπερβολής, επιζητώντας τον απόλυτο έλεγχο σε ότι κάνουμε, εκφράζοντας τα συναισθήματά μας έντονα και κυριαρχικά.

Σκορπιοί, Ιχθείς, Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι, επηρεάζονται περισσότερο από τις μυστικιστικές και σαγηνευτικές όψεις της Σελήνης, αυτό το διήμερο.

Στις 15:33 το μεσημέρι, η Σελήνη περνάει στον Τοξότη για ένα διήμερο αντιθέσεων και εναλλαγών, σαν τις προσωπογραφίες του Ρέμπραντ με έκδηλη αγωνία και διαφορετικότητα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved