1η Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
1η Ιουνίου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

12 έως 13 Διδύμων

Σύμβολο: «Ένα κουφάρι εκτεθειμένο σαν βορά στα όρνια και στα άγρια ζώα»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ, μπορεί να διαθέτει εσωτερική δύναμη αλλά του λείπει η διάρκεια και η συγκέντρωση. Είναι περισσότερο δραστήριος παρά σταθερός κι ακόμα, περισσότερο ανήσυχος παρά δραστήριος. Έχει πολλά σχέδια, όμως είναι συνήθως ασαφή και απρόσιτα. Επίσης υπάρχει ο κίνδυνος να διοχετεύσει λανθασμένα τα χαρίσματά του και αν αρχίσει τις «χαμηλές πτήσεις» στον κόσμο της ύλης, η ανικανοποίητη επιθυμία για τα υλικά αγαθά θα γίνει τελικά μια κατάρα.

Αντίθετα, έχει να κερδίσει πολλά αν οι πράξεις και οι επιλογές του διαπνέονται από υψηλά ιδανικά και την πεποίθηση πως δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για τα ίδια πράγματα.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Το ταλέντο του ανθρώπου αναπτύσσεται μέσα στην απομόνωση, ο χαρακτήρας του όμως διαμορφώνεται μέσα στις τρικυμίες της ζωής» Βόλφγκανγκ Γκαίτε

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται για να δοκιμάσουν τις ...αντοχές σας, αφού μερικές φορές η επιμονή τους για κάτι που έχει τελειώσει, θα δημιουργήσει αναστάτωση και προστριβές. Γενικά η χρονιά θα είναι έντονη με πολλές εναλλαγές και όσο εύκολο είναι να κάνετε μια σχέση, άλλο τόσο δύσκολο δείχνει το να την κρατήσετε.

Οικονομικά

Το «μήνυμα» από τους ουρανούς είναι ξεκάθαρο: Αν δεν διεκδικήσετε και αν δεν διερευνήσετε, τότε θα σας ...φάνε λάχανο! Αντίθετα, μια επιθετική πολιτική μπορεί μεν να ταράζει την ηρεμία σας, είναι όμως η μόνη που μπορεί να σας οδηγήσει σε επιτυχίες. Παράλληλα θα πρέπει να ...σκάψετε πολύ βαθιά για να ανακαλύψετε ποιές είναι οι πραγματικές προθέσεις ατόμων που διατείνονται πως θέλουν το καλό σας.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved