Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/6

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;
Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 1/6

Η ισχυρή κυρία Λαγκάρντ αναγκάστηκε να πάρει πίσω τα σκληρά λόγια που είπε για τους Έλληνες και να δηλώσει ότι διαπνέεται από συναισθήματα συμπάθειας και συμπόνιας για το δοκιμαζόμενο λαό και για αυτό το ΔΝΤ ήρθε στην Ελλάδα για να μας βάλει σε μια τάξη. Εσείς τώρα πιστεύετε ότι πραγματικά αποσκοπεί στο να κερδίσει τη συμπάθεια της μάζας ή μήπως τελικά η «διόρθωση» είναι προοίμιο μιας συνολικής αλλαγής στάσης απέναντι στο όλο θέμα; Ήδη ο Μπαράκ Ομπάμα άρχισε να μιλάει για ένα σχέδιο τύπου «Μάρσαλ».

Η εξίσωση της ημέρας

Ερμής=Δίας/Kronos=Zeus/Kronos=Σελήνη/Poseidon=Δίας/Ουρανός=

Vulkanus/Poseidon

Τύχη στη διαχείριση των σκέψεων. Ο εύστροφος χειριστής της γλώσσας. Οι ικανότητες του εγκεφάλου. Μεγάλες διανοητικά δημιουργίες και προγράμματα. Ο ικανός να οδηγήσει και να διατάξει. Γεννημένος γραφολόγος. Ικανότητα στον γραπτό και προφορικό λόγο. Ικανότητα στη συγγραφή. Το να έχω ανοικτό μυαλό στις ιδέες των άλλων. Σάτιρα και πνεύμα συνδυάζονται. Ο «πλακατζής»- η ψυχή της παρέας. Αυτός που στα δύσκολα το βάζει στα πόδια. Συζητήσεις, σκέψεις και απόψεις για την τιμή, την αξιοπρέπεια και την ευπρέπεια.

Σήμερα είναι μια μέρα που μπορείτε να δυναμώσετε το πνεύμα και τη διάνοια σας έχοντας το μυαλό σας ανοιχτό. Απορρίψετε με χιούμορ τα σοβαρά επιχειρήματα του συνομιλητή σας και με σοβαρότητα τα αστεία. Χαμογελάστε, γελάστε και μεταδώστε θετική ενέργεια.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αν θέλετε τη συμπάθεια των μαζών, πρέπει να λέτε τα πιο ηλίθια και τα πιο χοντρά ψέματα» Αδόλφος Χίτλερ

Το τραγούδι της ημέρας: Katy Perry - Ηot n cold

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved