Star Stylist 1η Ιουνίου - Καλό μήνα! Με πολύ ομορφιά και πολλά χαμόγελα

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 1η Ιουνίου - Καλό μήνα! Με πολύ ομορφιά και πολλά χαμόγελα

«Αυτό που η κάμπια ονομάζει ''τέλος του κόσμου'' ο υπόλοιπος κόσμος το λέει Πεταλούδα»

Λάο Τσε

Καλό μήνα! Με πολύ ομορφιά και πολλά χαμόγελα, όσο αυτό είναι δυνατόν! Νομίζω ότι αρκετά έχουμε σοβαρέψει! Ας ομορφύνουμε λοιπόν και ας ετοιμαστούμε να κάνουμε καμία βόλτα να πάρουν τα μυαλά μας αέρα (όχι τα μαλλιά μας)!

Στα μαλλιά σας είναι μια πολύ καλή ημέρα για να τα βάψετε. Λοιπόν δρομολογήστε την βαφή και μετά την μάσκα (να τους δώσουμε και τροφή, μην τα παιδεύουμε μόνο). Μετά ασχοληθείτε με το χτένισμά σας, δίνοντας στα μαλλιά σας τον όγκο και την κίνηση που χρειάζονται.

Τα νύχια σας βάψτε τα και ξεβάψετε τα... Όχι δεν τρελάθηκα ακόμα, απλά σας λέω ότι η ημέρα ευνοεί τις αποχρώσεις και τις δοκιμές, οπότε διαλέξτε νεανικά χρώματα και αν τα βάψετε και δεν σας αρέσει, ξεβάψτε τα και πάμε πάλι από την αρχή. Τα χρώματα που υπερισχύουν σήμερα είναι το πορτοκαλί, το κοραλλί, το ροζ και όλα τα φωτεινά χρώματα.

Στο μακιγιάζ δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά πράγματα. Όσο πιο λίγα προϊόντα τόσο το καλύτερο. Υποτίθεται ότι πλέον έχει μπει επίσημα το καλοκαίρι και δεν χρειαζόμαστε make up και όλα αυτά που μπορεί να επιβαρύνουν το πρόσωπο μας. Διαλέξτε φωτεινές σκιές για τα μάτια σας και κάντε διαφορετικούς και πρωτότυπους συνδυασμούς. Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε μολύβια ματιών σε μια άλλη απόχρωση, εκτός του μαύρου.

Η συμβουλή της ημέρας: Επειδή είναι σημαντικό να κάνουμε κάποιον ευτυχισμένο μπορούμε να ξεκινήσουμε από τον... εαυτό μας!

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ζυγίνες που πρωταγωνιστούν για άλλη μια φορά στις καρδιές μας, οι Διδυμίνες που προσπαθούν να πείσουν τους άλλους ότι δεν είναι ελέφαντες και οι Παρθένες που θέλουν να κάνουν πράγματα και δεν μπορούν από την ταλαιπωρία τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved