Καλοκαιρινοί έρωτες – Ταύρος

Στο δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» εμείς απαντάμε «έρωτας»!

Καλοκαιρινοί έρωτες – Ταύρος

Τι κι αν τελειώνουν τα ευρώ; Έχουμε ακόμη σε αφθονία, τον ήλιο, την θάλασσα αλλά και το θερμό ταπεραμέντο της φυλής. Και το καλοκαιράκι, αν τα βρούμε σκούρα μπορούμε πάντα να αράξουμε στις παραλίες «με σλήπινγκ μπαγκ και με καρπούζι» -όπως λέει το γνωστό άσμα- και τα καρδιοχτύπια να συνοδεύουν τις αστροφώτιστες νύχτες μας.

Τι επιφυλάσσουν όμως τα άστρα για τον Ταύρο τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες;

Μια πόλη μες τη τρέλα

στην αγκαλιά μου έλα

τίποτα τώρα μην σκεφτείς

στο κύμα να χαθούμε

να ξαναγεννηθούμε

φύγαμε όσο είναι νωρίς

Ένα από το πιο όμορφα και πιο ανέμελα καλοκαίρια θα ζήσετε φέτος, αφού ο θεός της τύχης θα μεσολαβήσει για να ζήσετε τον έρωτα μέσα από μια νέα διάσταση. Αν και σας αρέσει να είστε σίγουροι και βέβαιοι για τις επιλογές σας, αυτό το καλοκαίρι τα πράγματα θα αλλάξουν. Οι άμυνές σας θα χαλαρώσουν και οι επιφυλάξεις θα σας αποχαιρετήσουν, προκειμένου να ζήσετε πιο ριψοκίνδυνα (όσο μπορεί ένας εκπρόσωπος του Ταύρου), χωρίς το γνώριμο ρεαλισμό που σας διακατέχει. Μην φοβάστε δεν θα κάνετε και την ανατροπή του αιώνα, απλά θα γοητευτείτε από πρόσωπα ασταθή και ερωτύλους που θα σας χαρίσουν σίγουρα την ηδονή και την ικανοποίηση αλλά δεν θα μπορούν να σας δώσουν εγγυήσεις για τίποτα περισσότερο.

Ήδη από τον Ιούνιο είναι πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε ένα νησί με το νέο έρωτα σας και να χαθείτε από προσώπου γης. Δίχως νόμους και κανόνες θα αφήσετε τον έρωτα να σας γλυκάνει τα αυτιά, να σας μεθύσει δίπλα στη θάλασσα και να σας απογειώσει στα ουράνια. Με τον Άρη στην Παρθένο θα περάσετε από ψιλό κόσκινο το νέο σας ταίρι και δεν αποκλείεται και να επικρίνετε πολλά στοιχεία της προσωπικότητας του φανερά ή σιωπηρά. Επιπλέον, σαν γνήσια παιδιά της Αφροδίτης θα κάνετε και τις ζήλιες σας και δεν αποκλείεται να το γεμίσετε με ερωτήσεις, αναλύσεις και απαιτήσεις. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι η ερωτική επιθυμία θα αγγίξει κόκκινο και το πάθος που θα μοιραστείτε θα το θυμάστε και μετά το πέρας του καλοκαιριού.

Από τον Ιούλιο πιθανόν να επιστρέψετε σε πιο καθημερινούς ρυθμούς, ανεξάρτητα αν θα βρίσκεστε σε άδεια ή θα εργάζεστε. Παρόλα αυτά με φουσκωμένα τα μυαλά από τον αγέρα του έρωτα θα έχετε χρόνο και για ερωτικές ατασθαλίες και για αισθηματικές αμαρτίες. Το τρίγωνο του Άρη με το Δία μπορεί να φέρει μια όμορφη δέσμευση με πολλές συναισθηματικές απολαβές ενώ το εξάγωνο του Δία με τον Ουρανό στις 22 Ιουλίου θα σας βγάλει από τα συνήθη νερά σας και θα σας προκαλέσει να ζήσετε κάτι που δεν έχετε τολμήσει ως τώρα.

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 7 Αύγουστου θα σαλπάρετε με το πλοίο της αγάπης στη θάλασσα του έρωτα και θα ανοιχτείτε μακριά από τη στεριά. Ταξίδια, εκδρομές, συναντήσεις, φιλίες, ραντεβού, τραγούδια και πλούσια συναισθήματα θα σας χαρίσουν όμορφες εμπειρίες που θα αποτελέσουν ωραίες αναμνήσεις που θα θυμάστε και μετά από πολύ καιρό. Από τις 22 Αυγούστου ο Ήλιος στην Παρθένο θα προσπαθήσει να σας επαναφέρει πίσω στα παλιά λημέρια, προκειμένου να μπείτε στη διαδικασία να αξιολογήσετε, να ταξινομήσετε και να υπολογίσετε τα υπέρ και τα κατά του φετινού καλοκαιριού.

Η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό γύρω στις 23 Αυγούστου ίσως δεν γύρει την πλάστιγγα υπέρ της καλοκαιρινής ...ηρεμίας, δεδομένου ότι τα πρώτα τσιμπήματα στο μέρος της καρδιάς θα έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους και ο πόνος θα εναλλάσσεται με το πάθος. Η επιθυμία θα είναι πιο δυνατή από τη λογική αλλά η έλλειψη σταθερότητας από την άλλη πλευρά δεν θα μπορεί να δώσει στη ρομαντική σας ιστορία το τέλος που θέλετε.

Τουλάχιστον προς το παρόν, διότι ο επίλογος του καλοκαιριού θα γραφτεί το Σεπτέμβριο και τότε το Σύμπαν μάλλον συνωμοτεί υπέρ σας αφού η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα ανοίξει ένα νέο αισθηματικό κύκλο που θα σας χαρίσει μια αγκαλιά από ερωτικές συγκινήσεις ενώ η Μαύρη Σελήνη μέσα στον οίκο των απολαβών θα φροντίσει να απολαύσετε όσα η σκέψη σας μυστικά επιθυμεί.

Μπορεί ο έρωτας να τρέχει τρελός και φευγάτος όμως σαν πεταλούδα στα δίχτυα σας θα πιαστεί από μια στιγμή έως μια ζωή.

Θα κρατήσει ο καλοκαιρινός έρωτας;

Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

Το τραγούδι του καλοκαιριού: Σαν ναυαγοί – Νίνο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved