Star Stylist 31 Μαΐου - Διαλέξτε ζωηρές και νεανικές αποχρώσεις για τα μαλλιά σας

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 31 Μαΐου -  Διαλέξτε ζωηρές και νεανικές αποχρώσεις για τα μαλλιά σας

«Έχεις τα πινέλα; έχεις τα χρώματα; Ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα...»

"Νίκος Καζαντζάκης"

Η ημέρα ξεκινάει καλά για θέματα που αφορούν την ομορφιά. Χαμογελάστε και πάμε να κάνουμε κούρα. Μην ξεχνάμε και το μασάζ. Αν λοιπόν έχετε τον τρόπο, εκμεταλλευτείτε το και βάλτε κάποιον να σας κάνει μασάζ, αν όχι ζωγραφίστε τον παράδεισο και μπείτε μέσα...

Για τα μαλλιά σας ήρθε η ώρα της βαφής. Διαλέξτε ζωηρές και νεανικές αποχρώσεις για να τα περάσετε. Τα περισσότερα χρώματα θα έχουν επιτυχία σήμερα. Αυτό που θα πρέπει να αποφύγετε είναι το κούρεμα. Χτενίστε τα μαλλιά σας με όγκο, έχοντας μια ανάλαφρη κλήση προς τα έξω. Φυσικά μην ξεχάσετε να φορέσετε κάποιο αξεσουάρ.

Για τα νύχια σας μανικιούρ και πεντικιούρ γρήγορα. Φυσικά μαζί με αυτά και το μασάζ. Διαλέξτε φωτεινές αποχρώσεις και πολλά διαφορετικά χρώματα για να τα βάψετε. Μην μείνετε σε κλασικά χρώματα και σχέδια.

Το μακιγιάζ σας σήμερα θα μπορούσε να είχε ζωηρές αποχρώσεις. Το κοραλλί, το ροζ και όποιο άλλο ζωηρό χρώμα διαθέτει η παλέτα σας μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε. Προσπαθήστε να μην το βαρύνετε, επειδή σήμερα η νεανικότητα είναι αυτή που θα πάρει τις πιο πολλές ψήφους (και η στοιχειώδης σοβαρότητα, χωρίς όμως να είναι απαραίτητο). Η ομορφιά είναι στα καλύτερά της όπως πρέπει να είστε και εσείς.

Η συμβουλή της ημέρας: Βάλτε μάσκα ματιών και κοιμηθείτε το βράδυ. Θα ξυπνήσετε και θα έχουν ξεκουραστεί τα μάτια σας. Τώρα όσες δεν έχετε, η πατάτα κάνει πολύ καλή δουλειά αλλά όχι για να... κοιμηθείτε μαζί της.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Ζυγίνες που εκτός από τις υποχρεώσεις τους θα θυμηθούν και τα λουλούδια, οι Διδυμίνες που έχουν πήξει αλλά ξεκινάνε και βλέπουν φως στο τούνελ και οι Υδροχόες που στριμώχνονται!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved