31 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
31 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

11 έως 12 Διδύμων

Σύμβολο: «Ένα δυνατό άλογο με παρωπίδες»

Ερμηνεία: Ο άνθρωπος εδώ είναι συνήθως έντιμος, δίκαιος και ξεχειλίζει από όνειρα και πίστη στο μέλλον. Μπορεί επίσης να έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο με τις μηχανές. Δεν φροντίζει όμως να διασφαλίσει τα νώτα του ή να προνοήσει για την κακιά στιγμή κι έτσι η πρόοδος του μπορεί να μην είναι ανάλογη με τα προσόντα του. Αυτό που χρειάζεται λοιπόν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι η ευελιξία και η πρόνοια για κάθε είδους εμπόδια.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Δεν είναι δυνατό να είσαι ευτυχισμένος χωρίς να είσαι σοφός, τίμιος και δίκαιος. Ούτε να είσαι σοφός, τίμιος και δίκαιος χωρίς να είσαι ευτυχισμένος» Επίκουρος

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Η χρονιά σας χαρακτηρίζεται από εντάσεις, διεκδικήσεις, κορυφαίες συγκινήσεις αλλά και απρόσμενες ή γρήγορες εξελίξεις, γι' αυτό μην είστε ...σίγουροι για τίποτε! Το μότο «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση» ταιριάζει γάντι με τις κοσμικές επιρροές και η απόπειρα σας να προσεγγίσετε και να κατακτήσετε έναν δύσκολο «στόχο» έχει πολύ καλές πιθανότητες επιτυχίας. Αντίθετα αν «ταμπουρωθείτε» στα κεκτημένα σας, ενδέχεται να βγείτε εντελώς ζημιωμένοι και πληγωμένοι. Γενικά, θα είναι δύσκολο να κρατήσετε μια σχέση, οπότε καλό είναι να προσανατολιστείτε σε μια πιο «περιπετειώδη» κατεύθυνση.

Οικονομικά

Ανάλογο είναι το κλίμα και στις οικονομικές-επαγγελματικές υποθέσεις σας, όπου καλείστε να πάρετε το ρόλο του κυνηγού, απεμπολώντας τις πιο συντηρητικές ή «ασφαλείς» επιλογές. Είναι βέβαιο πως μπορείτε να πετύχετε το ...αδιανόητο και αξίζει να προσπαθήσετε για αυτό. Αντίθετα, αν μείνετε στα «σίγουρα», θα ...τρέχετε και δεν θα φτάνετε, αφού όλα γύρω σας αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς!

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved