Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/5 έως 1/6

Σελήνη στον Ζυγό

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 30/5 έως 1/6

Μέσα στο γενικότερο πλανητικό πολεμικό κλίμα που επικρατεί, ωθώντας στα άκρα την ανθρώπινη αλλά και τη συμπαντική φύση, η Σελήνη περνάει στο φιλειρηνικό ζώδιο του Ζυγού σήμερα 30/5 στις 13:47 το μεσημέρι.

Ως το τέλος της ημέρας προχωρά περιχαρής και ανέμελη χωρίς καμιά πλανητική συνάντηση. Η φιλική της επίδραση ευνοεί τις συνεργασίες πάσης φύσεως, τις συζητήσεις που ψάχνουν κατανόηση, αλλά και την επίτευξη ενός αρμονικού περιβάλλοντος όπου και αν βρισκόμαστε. Ακόμα και αν αντιμετωπίζουμε τη δυσκολότερη κατάσταση, η επιρροή της είναι ηρεμιστική χωρίς να πυροδοτεί περαιτέρω κακές εξελίξεις.

Στις 31/5 πλέον στις 2:55 το πρωί η αντίθεση με τον Ουρανό που επηρεάζει ώρες πριν, μπορεί να δημιουργήσει μια αναστάτωση αργά το βράδυ της προηγούμενης ημέρας, η οποία θα έχει να κάνει με παρορμητικές ενέργειες και σκέψεις που ζητάνε άμεση υλοποίηση.

Καλό θα ήταν τα μεγαλεπήβολα σχέδιά μας να τα κρατήσουμε σε καταστολή, διότι στις 4:54 το πρωί κορυφώνεται το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που παθιάζει ακόμα περισσότερο.

Το γεγονός πως οι ώρες αυτές ανήκουν στον ύπνο και στην ξεκούραση μειώνει τις πιθανότητες μιας επιπόλαιας και βιαστικής απόφασης, ή μιας αποτυχημένης προσπάθειας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, που για κάποιο λόγο ξενυχτούν ή δουλεύουν, χρειάζεται να χαλιναγωγήσετε τις επιθυμίες και να διπλοσκεφτείτε τις ενέργειές σας.

Στις 6:48 το πρωί το τρίγωνο με τον Ήλιο ανοίγει την ημέρα σαν δέσμη φωτός που διαπερνά τα παράθυρα της διάθεσής μας, νιώθοντας ιδιαίτερη ζωντάνια και ενεργητικότητα, ενώ επιθυμούμε να αγκαλιάσουμε όλο τον κόσμο.

Ως το μεσημέρι τίποτα δεν φαίνεται να είναι ικανό να μας χαλάσει τη διάθεση, ενώ είμαστε απολύτως συνεργάσιμοι και συγκαταβατικοί.

Στις 15:44 το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Ερμή που επηρεάζει ως το βράδυ μας φέρνει κοντά σε φίλους, κοντινά και αγαπημένα πρόσωπα να καθόμαστε αντικριστά απολαμβάνοντας τον παγωμένο καφέ μας και συζητώντας αδιάκοπα για διάφορα θέματα.

Οι λύσεις μέσα από τις συζητήσεις έρχονται σαν ευπρόσδεκτοι επισκέπτες, ενώ αρκετές εξομολογήσεις και αποκαλύψεις θα τεντώσουν τα αυτιά μας.

Στις 21:31 το βράδυ το τρίγωνο με την Αφροδίτη έρχεται να επισφραγίσει μια αισιόδοξη και όμορφη μέρα, που οι σκοτούρες και τα προβλήματα έχουν παραμεριστεί επιμελώς και αμετακλήτως.

Ιδανικό βράδυ για διασκέδαση και ψυχαγωγία, βόλτες σε πάρκα ή με το αμάξι ως την παραλία. Ότι και αν κάνουμε αυτό το βράδυ θα μοιάζει σαν όαση, αισθανόμενοι όμορφα και αρμονικά αν και για πολλούς δεν θα λείπουν οι αναμνήσεις και οι παρελθοντικές αναβιώσεις.

Ζυγοί, Δίδυμοι και Υδροχόοι είναι οι πιο ευνοημένοι της ημέρας, ενώ Λέοντες και Τοξότες δεν θα μείνουν κι αυτοί παραπονεμένοι.

Στις 1/6 ο μήνας ξεκινά με τη σύνοδο με τον Κρόνο στις 4:31 το πρωί, που ανοίγει την ημέρα και τον μήνα με αίσθηση ευθύνης και συνειδητοποίηση των υποχρεώσεων. Οι στόχοι μας έρχονται στην επιφάνεια και μας υπενθυμίζουν πως πρέπει να ζοριστούμε για να τους κατακτήσουμε.

Στις 15:32 το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό για ένα χαλαρωτικό διήμερο χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις, εκτός από τις αισθησιακές μας υπερβολές.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved