Star Stylist 30 Μαΐου - Για σήμερα επιλέξτε γήινες αποχρώσεις

Καθημερινές συμβουλές ομορφιάς με στυλίστα σας... τ' άστρα!

Star Stylist 30 Μαΐου - Για σήμερα επιλέξτε γήινες αποχρώσεις

Μια μέρα έμεινε και τον φάγαμε τον μήνα! Η ομορφιά σήμερα χρειάζεται... αλλά παρέα με την χαλάρωση (το λέω μπας και το πιστέψουμε) και οτιδήποτε μας κάνει να νιώθουμε όμορφα. Βέβαια, όταν φτιαχτείτε και μετά, σίγουρα θα πάρετε τα πάνω σας και θα μπορέσετε να δώσετε στον εαυτό σας ένα ρεπό από την τρέλα των ημερών.

Στα μαλλιά σας πιο σωστή συμβουλή είναι να τους κάνετε μάσκα ή οτιδήποτε άλλο που θα τους προσφέρει τροφή. Τώρα όσο αφορά το χτένισμα σας, η πιο απλή και καλή «συνταγή» για σήμερα είναι μια γαλλική κοτσίδα η οποία να ξεκινάει από αριστερά και να καταλήγει δεξιά. Στην κοτσίδα που θα φτιάξετε βρείτε ένα σημείο που θα μπορέσετε να προσθέσετε ένα λουλούδι κάνοντας έτσι την διαφορετικότητα στο χτένισμα σας.

Τα νύχια σας σήμερα δεν θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση. Ένα απλό βάψιμο σε γήινες αλλά όχι έντονες αποχρώσεις θα ήταν ιδανικό. Δεν χρειάζεται να σπαταλήσετε πολύ χρόνο, ούτε να κάνετε υπερβολές. Αν πάλι δεν έχετε κάπου να πάτε, προτιμήστε να μην τα βάψετε και αφήστε τα να αναπνεύσουν.

Το πρόσωπο σας μια σχετική περιποίηση την χρειάζεται. Ακόμα και σήμερα οι όψεις στον ουρανό σας ζητούν να δώσετε προσοχή και να φροντίσετε τις μικρές λεπτομέρειες που σας έχουν ξεφύγει. Η ημέρα σας επιτρέπει να βάλετε μια μάσκα, έτσι ώστε να θρέψετε το δέρμα του προσώπου σας. Μετά μια ενυδατική κρέμα και έτοιμη. Το μακιγιάζ που θα ακολουθήσει θα είναι απλό. Οι γήινες αποχρώσεις θα δώσουν πολύ καλό αποτέλεσμα αλλά φροντίστε να μην βαρύνετε πολύ το μακιγιάζ σας.

Η συμβουλή της ημέρας: Στο μπάνιο φροντίστε να έχετε μια πετσέτα προσώπου που θα την χρησιμοποιήστε μόνο εσείς.

Οι πρωταγωνίστριες της ημέρας: Οι Παρθένες με πολύ κόπο και πολύ κούραση, οι Ταυρίνες που θα έρθει και η σειρά τους, οι Διδυμίνες που συνεχίζουν τις αναδρομές μπας και περισώσουν κάτι και οι Κριαρίνες που η μια ανατροπή έρχεται πίσω από την άλλη... και τα νεύρα γίνονται τσατάλια... πάρτε μια ανάσα...!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved