Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 30/5

Η μεταφορά των επιβατών με τρόλεϊ μπορεί σήμερα να μην είναι εφικτή αλλά η μετακίνηση βουλευτών από το ένα κόμμα στο άλλο συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς στάσεις και απεργίες για τους εξής λόγους:

-Πατριωτικούς. Κάποιοι αξιολόγησαν ότι η επιλογή του κόμματος που βρισκόταν ήταν λανθασμένη και αυτό που τους ενδιαφέρει δεν είναι τι μπορεί να τους προσφέρει η πατρίδα αλλά τι μπορούν εκείνοι να προσφέρουν σε αυτή.

-Ωφελιμιστικούς. Είτε γιατί μια ισχυρή συμμαχία θα φέρει την νίκη είτε γιατί η καλύτερη προσχώρηση είναι στο κόμμα του πιθανότερου νικητή. Σε κάθε ενδεχόμενο θα έχουν σίγουρη την «καρέκλα».

Το πρόβλημα όμως είναι ότι πάντα οι ωφελιμιστικοί λόγοι εμφανίζονται ως πατριωτικοί!

Η εξίσωση της ημέρας

Ήλιος=Πλούτωνας/Poseidon=Κρόνος/Vulcanus

Ημέρες πολύ ευνοϊκές για τη διανοητική ανάπτυξη. Το άτομο που έχει ένα ανοικτό μυαλό. Ο επιστάτης, ο παρατηρητής. Ημέρες τις οποίες κάποιος πρέπει να σκεφτεί την ευημερία. Το άτομο που δίνει μεγάλη προσοχή στο σώμα του.

Σήμερα πιθανόν να καταλάβετε κάτι που ήδη γνωρίζετε αλλά με ένα καινούργιο τρόπο. Μη διστάσετε να ρωτήσετε, μη φοβηθείτε να αναλάβετε την ευθύνη και μη σκεφτείτε μόνο τον εαυτό σας, ενδιαφερθείτε και για την ομάδα. Δώστε σημασία στην παιδεία, γιατί αυτή είναι που μένει όταν έχετε ξεχάσει όσα έχετε μάθει.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας» Ουίνστον Τσώρτσιλ

Το τραγούδι της ημέρας: Beatles - All together now

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved