30 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;

Μία αστρολογική εκτίμηση και πρόβλεψη για όσους έχουν τα γενέθλια τους σήμερα
30 Μαΐου έχω τα γενέθλια μου - Τι λένε τα άστρα;





Η συμβολική κάθε μοίρας του ζωδιακού





Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που παρουσιάζεται η συμβολική των 360 μοιρών του ζωδιακού. Με το θέμα έχουν ασχοληθεί πολλοί αστρολόγοι, ξένοι αλλά και Έλληνες, μεταφέροντας-αποδίδοντας, κυρίως την εκδοχή του Ιταλού αστρολόγου Adriano Carelli.

Εμείς θα σας θυμίζουμε μέρα-μέρα την συμβολική της μοίρας που «πατάει» ο Ήλιος βοηθώντας όσες ή όσους έχουν τα γενέθλια τους να πάρουν μια εικόνα για τις προδιαγραφές τους. Φυσικά, αντί για τον Ήλιο, μπορεί κανείς να έχει σε αυτήν την μοίρα, τον Ωροσκόπο, την Σελήνη, έναν πλανήτη ή κάποιο άλλο ευαίσθητο σημείο του χάρτη του.

10 έως 11 Διδύμων

Σύμβολο: «Ένας αϊτός που ταΐζει τα τρία αετόπουλα του»

Ερμηνεία: Για μερικούς, ο άνθρωπος αυτής της μοίρας είναι ο ορισμός του δυνατού, ανεξάρτητα με αυτό όμως είναι σίγουρα ένας ασυνήθιστος άνθρωπος, προικισμένος με μια -σχεδόν προφητική- διορατικότητα. Είναι γεννημένος ηγέτης, και ξέρει πως να χρησιμοποιήσει τη δύναμη του, ωστόσο υπάρχουν και αδύνατα σημεία στην προσωπικότητα του. Αγαπά την οικογένεια αλλά η υλιστική και δεσποτική του φύση και η αγάπη του για την περιπέτεια και τα ταξίδια τον κάνουν να μην ικανοποιείται με τίποτα και επιπλέον να θεωρεί οποιοδήποτε επίτευγμα και περιβάλλον ως κατώτερό του.

Μπορεί να επιτύχει στον οικονομικό τομέα αλλά επειδή η ανησυχία του τον σπρώχνει διαρκώς στην αλλαγή, μπορεί να χάσει καλές ευκαιρίες που του προσφέρονται.

Το απόφθεγμα της μοίρας: «Η ικανοποίηση της περιέργειάς μας είναι μια από τις μεγαλύτερες πηγές ευτυχίας στη ζωή» Linus Pauling

Χ.Δ.

Οι τάσεις μέχρι τα επόμενα γενέθλια

Αισθηματικά

Θύελλες και ...τυφώνες προβλέπει το αστρολογικό δελτίο για την νέα σας χρονιά και από αυτήν την άποψη θα ήταν φρόνιμο να προσανατολιστείτε εξ αρχής σε έναν ελεύθερο τρόπο ζωής, περιμένοντας τις αλλαγές και τις απροσδόκητες εξελίξεις που ...έρχονται! Όχι πως αποκλείεται εντελώς το να καταφέρετε να διατηρήσετε μια ήδη υπάρχουσα σχέση (αυτό εξαρτάται κατά πολύ από το γενέθλιο ωροσκόπιο σας) αλλά όσο να 'ναι θα περάσει «διά πυρός και σιδήρου».

Οικονομικά

Η ζωή σας καλεί να ρισκάρετε και η αλήθεια είναι πως έχετε πολύ καλύτερες πιθανότητες να πετύχετε δοκιμάζοντας τις δυνάμεις σας εκεί όπου δεν ...τολμά κανείς, παρά να αρκεστείτε σε υποτιθέμενες «σίγουρες» και ασφαλείς λύσεις, που όμως σε αυτήν την φάση της ζωής σας δεν έχουν μέλλον. Ποντάρετε λοιπόν στην έκπληξη και τον αιφνιδιασμό, μήπως και ...προλάβετε τις αντίστοιχες προθέσεις των άλλων σε βάρος σας.

Γ.Ρ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved