Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 29/5 έως 1/6

Ωχ οι ...βάρβαροι!

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 29/5 έως 1/6

Παρ' ότι κάθε αστρολογική συνθήκη έχει τα καλά και τα στραβά της και πάντα οφείλουμε να στοχεύουμε στην δημιουργική αξιοποίηση της, η αλήθεια είναι πως βρισκόμαστε σε μια εξαιρετικά ταραχώδη περίοδο με τον Άρη και τον Ουρανό να δημιουργούν ακραίες όσο και απροσδόκητες καταστάσεις, εξαιρετικά δύσκολες στην διαχείριση τους. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει κάποια έτοιμη «συνταγή» απέναντι στις «ασύμμετρες απειλές» του Ουρανού. Ότι πιο ...απίστευτο μπορεί να συμβεί, με έμφαση στις πτώσεις από ψηλά, τις εκρήξεις αλλά και τον απανταχού «ανταρτοπόλεμο».

Μάλιστα, στην «κρυφή» αντίθεση που σχηματίζουν (ο τροπικός Άρης στην Παρθένο και ο αστρικός Ουρανός στους Ιχθύες) συμμετέχει και ο Ερμής από τους Διδύμους διαμορφώνοντας μια μάλλον εκρηκτική κατάσταση, τόσο επί προσωπικού, όσο και στην κοινωνία.

Το «μότο» των δύο πλανητών είναι ο «κεραυνοβόλος πόλεμος», κάτι που στις ανθρώπινες σχέσεις μπορεί να εκδηλωθεί και ως ένα χειμαρρώδες βίαιο ξέσπασμα «δι' ασήμαντον αφορμήν».

Στο πρόγραμμα είναι επίσης οι ρήξεις και οι απότομες αλλαγές, ιδιαίτερα στις εργασιακές σχέσεις.

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ερμή σχηματίζεται με ακρίβεια την Πέμπτη και δρομολογεί καβγαδάκια και εντάσεις, κοψίματα, καψίματα και πρηξίματα, έντονα μεν αλλά μικρής διάρκειας, που μπροστά στις ακρότητες του δίπολου Άρη-Ουρανού φαντάζουν... ασήμαντες λεπτομέρειες. Αν ήταν μόνον το συγκεκριμένο τετράγωνο, η διαχείριση της ενέργειας του θα ήταν μάλλον εύκολη, με την γυμναστική και τα σπορ να αποφορτίζουν μεγάλο μέρος της έντασης. Όμως σε αυτήν την φάση το πράγμα είναι κάπως περίπλοκο και οι απαιτήσεις αυξάνονται.

Όσον αφορά λοιπόν τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να «ξεγελάσουμε» την κοσμική επιρροή, δίνοντας της έναν δημιουργικό χαρακτήρα, στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι πολεμικές τέχνες και ακολουθεί ο αιωροπτερισμός με την βασική προϋπόθεση να ξέρετε πολύ καλά που και πως ...πετάτε!

Γιατί από την μια πλευρά μια όψη Άρη-Ουρανού προάγει τα ανάλογα σπορ, από την άλλη όμως ανοίγει και το «παράθυρο» των σχετικών κινδύνων.

Βέβαια, αντικειμενικά είναι προτιμότερο να πιλοτάρεις παρά να είσαι επιβάτης σε μια επικίνδυνη πτήση, αφού στην πρώτη περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα αντίδρασης και χειρισμού, έστω κι αν είναι μικρή. Επίσης, το να κινείσαι σε -υποτίθεται- ασφαλές μέρος δεν σε διασφαλίζει, αφού κάτι τέτοιες μέρες ο κόσμος είναι γεμάτος από ...ιπτάμενα αντικείμενα κάθε είδους (γλάστρες, μαδέρια, τσίγκους, ακόμη και θερμοσίφωνες...) που στοχεύουν δικαίους και αδίκους.

Για τους πιο «πεζούς» υπάρχει βέβαια η διέξοδος των κατασκευών -όσο και των γκρεμισμάτων- και των ηλεκτρολογικών εργασιών, με τον αστερίσκο κι εδώ της δέουσας προσοχής. Δεν θέλει και πολύ ο Ουρανός για να κάνει μια εξαίρετη «περμανάντ» στο μαλλί...

Τα τέσσερα μεταβλητά (Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες) είναι εκείνα που δέχονται... κατακέφαλα την συνδυασμένη ενέργεια Άρη-Ουρανού και έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν μήπως «πέσει ο ουρανός στο κεφάλι τους»! Μαζί, οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, που καλούνται να δράσουν αστραπιαία ώστε να αποφύγουν τα χειρότερα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved