Καλοκαιρινοί έρωτες – Κριός

Στο δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» εμείς απαντάμε «έρωτας»!

Καλοκαιρινοί έρωτες – Κριός

Τι κι αν τελειώνουν τα ευρώ; Έχουμε ακόμη σε αφθονία, τον ήλιο, την θάλασσα αλλά και το θερμό ταπεραμέντο της φυλής. Και το καλοκαιράκι, αν τα βρούμε σκούρα μπορούμε πάντα να αράξουμε στις παραλίες «με σλήπινγκ μπαγκ και με καρπούζι» -όπως λέει το γνωστό άσμα- και τα καρδιοχτύπια να συνοδεύουν τις αστροφώτιστες νύχτες μας.

Τι επιφυλάσσουν όμως τα άστρα για τον Κριό τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες;

Κριός

Νέκταρ θεϊκό

πίνω αχόρταγα απ' τα χείλη σου

ζηλεύει η Αφροδίτη

που 'χεις τόση ομορφιά

Καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στο σώμα σου

καλοκαιρινά σ' αγαπώ στην αμμουδιά

όλο το νησί ένα βότσαλο στα πόδια σου

ολόκληρη η γη η δική σου αγκαλιά

Αυτό το καλοκαίρι ξεκινά θερμά και ερωτικά με την Αφροδίτη στους Διδύμους έως τις αρχές του Αυγούστου να σας φέρνει γνωριμίες και όμορφα τετ α τετ που θα κάνουν την καρδιά σας να χτυπά από έρωτα. Ξένοιαστες βόλτες στις παραλίες σας απελευθερώνουν και σας δίνουν την ευκαιρία να κυνηγήσετε την περιπέτεια και τον έρωτα.

Η είσοδος του Δία στου Διδύμους στις 11 Ιούνιου έρχεται να πληθύνει και να πολλαπλασιάσει τις ευκαιρίες για καλοκαιρινά ραντεβού μέσα από ευχάριστες μετακινήσεις ενώ Νέα Σελήνη στις 19 Ιουνίου ίσως φέρει στους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου έναν καλοκαιρινό έρωτα από απόσταση ή από το εξωτερικό.

Στη συνέχεια, ο Ιούλιος ίσως αποδειχθεί ο μήνας που θα σας ξυπνήσει το ορμητικό πάθος και θα σας παρουσιάσει τις καλύτερες ευκαιρίες για μια ερωτική γνωριμία που θα σας κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο όλο το καλοκαίρι, δεδομένου ότι οι αστρολογικές συγκυρίες είναι κατάφορα με το μέρος σας. Γύρω στις 5 Ιουλίου (Αφροδίτη εξάγωνο με Ουρανό) πολύ πιθανόν ένα αστραπιαίο φλερτ να σας πάρει τα μυαλά που σε συνδυασμό με την ευνοϊκή όψη Δία – Ουρανού στις 22 του ιδίου μήνα να εκπλαγείτε ευχάριστα ή να διδαχθείτε ένα αδίδακτό ερωτικό κείμενο που θα σας συνεπάρει.

Έπειτα, στην καρδιά του καλοκαιριού ο Άρης μέσα από το απέναντι ζώδιο έρχεται να σας φέρει προκλήσεις, αντιξοότητες και να ξυπνήσει την πολεμοχαρή φύση σας που διψά για παράφορη δράση και ερωτική ένταση. Σε αρκετές περιπτώσεις θα βρείτε το δάσκαλο σας και σας κάποιες άλλες η ερωτική ανταπόκριση θα είναι δύσκολη, ή θα υπάρξουν ζήλιες και βάναυσα νάζια που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη και θα διεγείρουν την ερωτική επιθυμία. Στις 17 Ιουλίου το τρίγωνο Άρη – Δία είναι ιδανικό για να επιστεγάσει έναν έρωτα και να δημιουργήσετε μια σχέση που θα σας κρατήσει συντροφιά όλο το καλοκαίρι.

Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου που βλέπετε τα πράγματα πλέον μέσα από μια σοβαρή ματιά δεν αποκλείεται γύρω στα τέλη του μήνα με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Κρόνο είτε να τα ξαναφτιάξετε με ένα πρόσωπο από το παρελθόν είτε να ξεκινήσετε μια σχέση που θα έχετε τη δυνατότητα να ξέρετε που πατάτε μιας και δεν βρίσκεστε σε φάση για πειραματισμούς.

Τον Αύγουστο, η κοινωνική ζωή θα είναι πιο έντονη και δεν θα αφήσετε νησί για νησί στο οποίο δεν θα ταξιδέψετε ενώ θα απολαύσετε το λαμπερό ήλιο και θα ανυπομονείτε για τα όμορφα βραδινά μπάνια. Μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε ένα φλερτ ή να σας δώσει την ευκαιρία για παιχνιδίσματα και ερωτικό κυνήγι ώστε ούτε να πλήξετε ούτε να μην ανοίξετε τις πόρτες σε κάτι νέο. Η Νέα Σελήνη στον οίκο του έρωτα στον πύρινο και άκρως ερωτικό Λέοντα θα κάψει καρδιές και θα ξετυλίξει μια νέα σελίδα στο τεύχος του καλοκαιρινού σας ρομάντζου. Ιδιαίτερα ευνοημένοι (αυτόν τον μήνα) πιστεύω θα είναι αυτοί του τρίτου δεκαημέρου που πλέον πιο κατασταλαγμένοι από τα μαθήματα του Κρόνου μπορούν και να αξιολογήσουν και να αναγνωρίσουν την ευκαιρία για κάτι νέο που μπαίνει στη ζωή τους.

Από την άλλη, επειδή θέλετε σε όλα να είστε πρώτοι, οι γεννημένοι του α' δεκαημέρου θα βιώσετε κάποιες ανεπανάληπτες και σε αρκετές περιπτώσεις μοιραίες εμπειρίες (με τη συμμετοχή του Ουρανού και του Πλούτωνα αντίστοιχα) διότι αφενός εσείς πρώτοι σπάτε τους δεσμούς από τον μέχρι τώρα εαυτό σας και αφετέρου οι κοινωνικές συνθήκες σας αναγκάζουν να ερευνήσετε και πιο βαθιά μονοπάτια. Παράλληλες σχέσεις, έντονοι δεσμοί και αντισυμβατικές καταστάσεις θα είναι μερικές από τις εκπλήξεις που θα περιέχει το ερωτικό μενού του καλοκαιριού (κυρίως για τους γεννημένους 24-28 Μαρτίου) και όχι μόνο.

Στον απόηχο του ερωτικού καλοκαιριού το πλανητικό σκηνικό σας πριμοδοτεί με αρκετά θετικά στοιχεία που θα σας επιτρέψουν είτε να διατηρήσετε μια καλή επικοινωνία με τον καλοκαιρινό σας έρωτα είτε να συνεχίσετε την ιστορία και μέσα στο Σεπτέμβριο που πέρα από έντονη τάση για απολαύσεις και ερωτικές κορυφώσεις (Αφροδίτη στο Λέοντα) θα υπάρχει και ακόρεστη επιθυμία για ερωτικά λόγια, ηφαιστειώδεις συνευρέσεις και αισθησιακά ραντεβού (χάρη στην Μαύρη Σελήνη στους Διδύμους)

Ο έρωτας του φετινού καλοκαιριού θα αποτελέσει μια φωτιά που θα σας ζεστάνει την καρδιά αλλά, αν παίξετε πολύ μαζί της, μπορεί και να σας κάψει. Η πρόκληση ...όλη δική σας!

Θα κρατήσει ο καλοκαιρινός έρωτας;

Το αποκαλύπτει η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

Το τραγούδι του καλοκαιρινού σας έρωτα: Καλοκαιρινά Ραντεβού - Δυτικές Συνοικίες

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved