Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 29/5

Τι πρέπει να προσέξουμε και τι να εκμεταλλευτούμε σήμερα;

Η αστρολογική συμβουλή της ημέρας 29/5

Η αντίστροφη μέτρηση για νέα τέλη και νέα χαράτσια ξεκινά με τις προειδοποιήσεις για αδυναμία αποπληρωμής από πλευράς ΔΕΗ.

Γιατί η ...συμπαθής ΔΕΚΟ απειλεί με μπλακ άουτ, αν δεν συγκεντρωθούν κάποια εκατομμύρια ευρώ μέχρι τέλη Ιουνίου για να μπορέσει να ανταποκριθεί στους οφειλέτες της. Πάντως η ίδια εισπράττει και μάλιστα κανονικά και με το νόμο, έκτακτους φόρους, χαράτσια και μια σειρά από ειδικά τέλη. Που πάνε τόσα λεφτά; Μάλλον είναι μακρύ το δρομολόγιο και κάπου στην πορεία ...εξατμίζονται!

Η εξίσωση της ημέρας

Δίας= Πλούτωνα/Zeus=Κρόνος/Hades=Admetos

Πρόθυμα αποδεκτά καθήκοντα. Ικανοποίηση από την απόδοση του καθήκοντος. Προβλήματα με το συκώτι ή τους πνεύμονες. Έλλειψη χρημάτων. Μεγάλες απώλειες χρημάτων. Απώλειες υλικού ή ιδιοκτησίας. Καταστροφή των τιμαλφών μέσω των εχθρών. Κέρδη από τις πρώτες ύλες. Η σπάταλη. Η οικονομική απώλεια. Χάνοντας αυτά που θεωρώ σίγουρα και κεκτημένα. Απώλειες εισοδήματος.

Όποιος κουρεύει πρόβατα και όποιος βάζει φόρους, πρέπει να σταματά πριν γδάρει το πετσί διαφορετικά ...οργή λαού, φωνή Θεού. Μια μέρα που δεν χρειάζεται να κάνετε περισσότερα από όσο μπορείτε ενώ σίγουρα μπορείτε να αντέξετε περισσότερα από όσα νομίζετε. Αντιδράστε σε ό,τι δεν σας αρέσει και μην κάνετε ή μην ανέχεστε έξοδα που δεν μπορείτε να καλύψετε.

Το απόφθεγμα της ημέρας: «Είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του, αλλά όχι και 500 εκατομμύρια!» Αντρέας Παπανδρέου, την εποχή των σκανδάλων, τέλη δεκαετίας '80, αναφερόμενος σε στέλεχος της ΔΕΗ.

Το τραγούδι της ημέρας: Europe the final countdown

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved